MijnGemeente APPScreenshots

Description

MijnGemeente APP

Met de MijnGemeente APP is het mogelijk om diverse meldingen direct naar het meldingen registratiesysteem van uw gemeente door te sturen. De MijnGemeente APP kan uw GPS positie gebruiken om de locatie van de melding eenvoudig naar uw gemeente te sturen, eventueel inclusief een foto van de situatie.

De eerste keer dat u de MijnGemeente APP start, dient u uw woonplaats te selecteren. Alleen gemeenten die gebruik maken van de meldingen- en registratiesysteem van BeheerVisie (MeldDesk) en zich hebben aangemeld voor de MijnGemeente APP kunnen worden gekozen. Ongeveer 100 verschillende gemeenten maken gebruik van MeldDesk. Momenteel maken de volgende gemeenten gebruik van MeldDesk en de MijnGemeente App: Apeldoorn, Boxmeer, Cranendonck, Culemborg, Geldermalsen, Heemskerk, Hengelo, 's-Hertogenbosch, Leeuwarden, Lelystad, Losser, Maastricht, Midden-Delfland, Pekela, Renkum, Rijswijk, Utrechtse Heuvelrug, Veendam, Veghel, Vlagtwedde, Vlissingen, Waalwijk en Zoetermeer. Neem contact op met uw gemeente voor meer informatie hierover.

MeldDesk
MeldDesk biedt de gemeente een informatiesysteem ten behoeve van alle klachten en meldingen die binnen de gemeente worden geregistreerd. Het ondersteunt de intake, routing, bewaking en levering van managementinformatie betreffende klachten en meldingen. MeldDesk registreert o.a. meldingen die gerelateerd zijn aan de openbare ruimte, gebouwenbeheer en de milieustraat. Zo kunnen deze meldingen eenvoudig in behandeling worden genomen en bewaakt. Tevens kan de benodigde managementinformatie middels grafieken en rapportages inzichtelijk worden gemaakt.

BeheerVisie B.V.
Haringvliet 90
3011 TG Rotterdam
Nederland

Internet: http://www.beheervisie.nl
Telefoon: +31 (0) 10 - 7 42 18 70
E-mail: info@beheervisie.nl

Tags: beheervisie mijngemeente app gemeente , gemeente , beheervisie mijngemeente , nederlandse gemeente , pollennieuws app .be

Users review

from 82 reviews

"OK"

4.4