MijnKPN

MijnKPN

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
Met de MijnKPN app heb je eenvoudig toegang tot MijnKPN voor je mobiele privé abonnement.

Wil je altijd en overal eenvoudig gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van MijnKPN voor je mobiele abonnement? Dan is de MijnKPN app handig voor jou!

Wat kan je met de MijnKPN app?
•Bekijk je bel-, sms- en MB-tegoed
•Bekijk je laatste rekeningen (PDF viewer nodig)
•Zet je ExtraOpties aan of uit
•Pas je MB- en Bel-SMS-bundels aan
•Ontvang leuke acties en interessante nieuwtjes

Let op:
De MijnKPN app is geschikt voor je mobiel telefoon en mobiel internet privé abonnement. Prepaid, internet, televisie en zakelijke abonnementen worden nog niet ondersteund.

Wat moet je doen om te starten?
•Als je al een MijnKPN account hebt, dan kan je direct inloggen. Zo niet, maak dan een account aan op kpn.com/mijnkpn
•Met diezelfde gegevens log je in in de MijnKPN app en kun je direct aan de slag!

Wat voor berichten krijg ik via de app?
Met de nieuwe MijnKPN app is het mogelijk om voor jou interessante berichten te ontvangen van KPN. Je kunt zelf aangeven via de instellingen van de app of je deze berichten wilt ontvangen. Dit soort berichten ontvang je nu ook al via de KPN nieuwsbrief, SMS of post. We sturen je bijvoorbeeld updates over waar je 4G kan gebruiken, tips over internetten in het buitenland en leuke acties.

Waarom vraagt KPN om toestemming te geven voor het gebruik van mobiele verkeersgegevens en roaminginformatie?
Bij het installeren van de app krijg je de vraag of we jouw berichten persoonlijk mogen maken op basis van mobiele verkeersgegevens en roaminginformatie. Daarmee bedoelen we dat we jou berichten kunnen sturen waarvan wij denken dat ze specifiek voor jou interessant zijn. Zoals een bericht dat aangeeft dat je bijna over je MB-bundel gaat of extra informatie over internetbundels in het buitenland als je de grens over gaat. Je kunt zelf aangeven via de instellingen van de app of je deze berichten wilt ontvangen.

Feedback
We horen graag wat je van de app vindt. Na opstarten van de app kun je in het menu “Over deze app” via “feedback” tips achterlaten en/of problemen doorgeven, zodat we de MijnKPN app nog beter kunnen maken. Ga ook met andere klanten in gesprek over de app op het KPN Forum: http://forum.kpn.com/t5/Overige-KPN-Services/bd-p/Services

Alvast bedankt!
De MijnKPN app wordt je gratis aangeboden door KPN B.V.

Tags: telfort itv online for phones, is mijn nokia 311 ook geschikt voor kpn, mijnkpn.

Recently changed in this version

•Het is nu mogelijk om je laatste 12 rekeningen te bekijken.
•Je kunt een rekening versturen, printen of openen met een andere app.

Bedankt voor alle feedback en reacties op de MijnKPN app. Blijf vooral ideeën, klachten en suggesties naar ons doorsturen zodat wij de app kunnen blijven verbeteren.


Comments and ratings for MijnKPN
 • (50 stars)

  by Peter-Paul Crans on 23/02/2014

  Nexus 5 werkt zonder problemen. Geen poespas. Laat verbruik netjes zien

 • (50 stars)

  by Chyou X on 19/02/2014

  Elke keer meld de app of onderhoud of dat het alleen voor mobiele telefoon is. Mijn enige abbonement bij kpn is mijn mobiel abbonement en gebruik de app zelfs op mn mobiele telefoon... ik gooi het van mn telefoon af en raad het af. Niet eens 1 ster waard

 • (50 stars)

  by Shelby Slomp on 04/12/2013

  Overzichtelijk....kon gelijk mijn abonnement aanpassen in twee stapjes! Heb ook al bevestiging van al gekregen. Goed overzicht van mijn gebruik is ook erg handig!

 • (50 stars)

  by Robert Gerrits on 04/12/2013

  Ik zit in het buitenland. Vandaag die nieuwe versie geïnstalleerd. Inmiddels meldt die al 1.4MB binnenlands internetverkeer. Kanniewaarzijn.

 • (50 stars)

  by Irene Plate on 01/12/2013

  100 keer nieuw wachtwoord maken. Iedere keer weer "wachtwoord onjuist" was al aan het denken dat ik gek word dus heb ik het in mijn agenda geschreven en ja hoor dag erna weer het zelfde. Kan nu al een week niet inloggen en ook geen wachtwoord veranderen o

 • (50 stars)

  by Don Mario on 22/11/2013

  Zeer slechte app. Info is niet actueel. Verversen duurt een eeuw. Sommige schermen doen het niet eens

 • (50 stars)

  by Sander Dorigo on 13/09/2013

  Afgezien nog van het feit dat ik ineens niet meer kan inloggen met mij cijfercode. - De vier losse input-velden voor de cijfercode zijn stom. Onhandig in gebruik, bij te snel typen gaat het fout en lelijk. Bovendien: twee keer op backspace drukken is nod