Mit Call me

Mit Call me

FREE

(3 stars)

(681)


Download for Android Like

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
Med Mit Call me får du selvbetjening på mobilen. Du har fuld kontrol over din talepakke og kan løbende se dit forbrug af bl.a. tale, SMS og data. Du kan også se dine seneste regninger og få nem kontakt med vores kundeservice.

Har du problemer med at logge på selvbetjening via vores app, så send en mail til kundeservice@callme.dk, så kigger vi på det :-)

Oplever du problemer med app'en efter du er logget på, eller virker den ikke på din mobil så tøv ikke med at sende en mail til vores udviklere, de vil hellere end gerne hjælpe dig til at få en god oplevelse med vores selvbetjening på netop din mobil.

Vh. Call me

Tags: codigos mit, mit call me.

Recently changed in this version

Så er vi klar med en opdatering, der gør det lettere for dig at holde styr på dit abonnement. Nu kan du nemlig til- og afmelde vores forskellige services – og du kan tilmelde din regning til Betalingsservice. Alt sammen direkte i app’en.
Sidst, men ikke mindst, har vi rettet et par småfejl, så det hele kører upåklageligt. Vi har med andre ord gjort det nemmere end nogensinde at være Call me kunde : )

Tal ordentligt. Det koster ikke noget.


Comments and ratings for Mit Call me
 • (48 stars)

  by Thomas Carstensen on 03/11/2014

  Den virker bare, godt overblik, kan se hvor meget man har brugt ud af sin pakke, alle info med, meget bedre end forrige version

 • (48 stars)

  by Justin Origen on 22/10/2014

  Virker fint, men selv med opdatering er log on lidt langsomt.

 • (48 stars)

  by Sebastian Wendowski on 15/05/2014

  En rigtig god måde at få overblik over sit forbrug. God app og godt teleselskab.

 • (48 stars)

  by Jonas Bæk on 07/02/2014

  Jeg synes appen er god og funktionel. Men jeg synes godt at den kunne vise hvor mange afdrag man har tilbage på sin telefon. Ellers en fin app og et godt telefonselskab.

 • (48 stars)

  by SH FizZzuM on 23/12/2012

  1000 gange bedre med de nye opdateringer :D