FREE DOWNLOAD

My Vodafone (AL)

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Tashmë My Vodafone sjell të inkorporuar funsionalitetet e aplikacionit Net Perform, i cili vlerëson shpejtësinë e rrjetit tuaj si dhe na ndihmon të përmirësojmë rrjetin tonë duke na dërguar informacione se si punon celulari juaj në vende të ndryshme.

  Net Perform mund të dërgojë informacione si:

  - - sa të dhëna shpenzoni dhe sa mirë punojnë ato
  - - forcën e sinjalit tuaj dhe vendndodhjen nëse sinjali është i dobët
  - - si punojnëaplikacionet e Vodafone dhe sa të dhëna shpenzojnë ato

  Informacioni është anonim - që do të thotë se nuk është i lidhur me ndonjë informacion personal që ju identifikon, si emri apo numri i celularit. Ne përdorim këto informacione të përmbledhura (të kombinuara me të dhëna nga të gjithë përdoruesit e tjerë) që të sigurohemi se rrjeti ynë është duke funksionuar në mënyrën më të mirë të mundshme.

  Në këtë version, ju do të gjeni menunë e re, Smart Service, e cila ofron support të optimizuar nëpërmjet Live Chat, Forum apo rezervim telefonate.
  Për t’ju përshtatur nevojave tuaja dhe që të sigurohemi se po merrni një shërbim të shkëlqyer dhe të shpejtë, në këtë menu ju sjellim:

  - Përgjigjet mbi pyetjet tuaja më të shpeshta, specifikisht mbi planin tuaj tarifor
  - Forumin e optimizuar në version celulari, ku mund të ndani eksperiencën tuaj apo të gjeni zgjidhje të problematikave tuaja
  - Eksperti – aty ku mund të kontaktoni Live me një nga ekspertët Vodafone nëpërmjet Live Chat apo të rezervoni telefonatë

  Tani, me Vodafone ju keni kontroll të plotë mbi përdorimin e numrit tuaj celular me një klik të vetëm nga Smartphoni juaj. kudo që ndodheni
  Me aplikimin më të ri My Vodafone, ju kontrolloni përdorimin tuaj aktual (kohë bisede, SMS dhe internet), faturën si dhe balancën e kreditit tuaj. Gjithashtu, nëse jeni klient me parapagesë, ju mund të aktivizoni shërbime dhe oferta të ndryshme (kohë bisede, SMS, Internet ose kombinim paketash) si dhe të rimbushni llogarinë tuaj në çdo kohë.

  Now with Net Perform app embedded in My Vodafone we can assess your network speed and it can help us measure and improve our network by sending us information about your phone and service are working.

  Net Perform will send us information like:

  - How much data you use and how well it works
  - Your signal strength and your location if it weakens
  - How your Vodafone apps are working and how much data they use

  The information is anonymous – that is, it is not connected to any information that could identify you, like your name or phone number. We use this information in the aggregate (combined with data from all other users) to make sure that our network is performing as well as possible.

  On this updated version you can find the new menu, Smart Service, which offers an optimized support through Live Chat, Forum or booking a call.
  As to better fit to your needs and assure you are getting a fast and excellent service, through this menu we offer:

  - Answers of your most frequent questions per tariff plan
  - Forum mobile version, where you can share your experience or find the solution of your concern
  - Expert – is the option where you can have a live contact with a Vodafone expert through Live chat or booking a call.

  Now, with Vodafone you can have total control over your mobile number and your costs with just one click wherever you are from your Smartphone.
  With My Vodafone , you control your current usage (Talk time, SMS and mobile Internet), bill, as well as your credit balance. If you are a prepay customer, you can also activate voice, SMS, mobile Internet or combo packs, as well as top-up your account.

  Tags: my , erlis dhima , emrii numrit celular vodafone , vodafon albania oferta celular , vodafon al , myvodafoneal , gjithcka per telefona soft dhe lojra , may , my vodafone al

  Users review

  from 4.406 reviews

  "Great"

  8.6

  Users comments

  A Google user

  by A Google user

  Jun 19, 2017  |  "Awesome"

  Amazing

  Root System

  by Root System

  Jun 19, 2017  |  "Awesome"

  Xhoni

  A Google user

  by A Google user

  Jun 19, 2017  |  "Awesome"

  Super

  Kliton Maci

  by Kliton Maci

  Jun 18, 2017  |  "Poor"

  Me jep error sa here ndez telefonin

  A Google user

  by A Google user

  Jun 18, 2017  |  "Awesome"

  Nice

  Rita Brace

  by Rita Brace

  Jun 18, 2017  |  "Awesome"

  Sara