Naturbasen

Naturbasen

FREE

(5 stars)

(36)


Download for Android Like

5,000 - 10,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Naturbasen for Android screenshot
View bigger - Naturbasen for Android screenshot
View bigger - Naturbasen for Android screenshot
View bigger - Naturbasen for Android screenshot
NATURBASEN

Brug din mobiltelefon til at finde ud af, hvad du kan se i naturen omkring dig. Ved at bruge den indbyggede GPS får du at vide, hvilke af årstidens dyr, planter og svampe du kan finde på din position. Du kan også bruge mobilen til selv at indrapportere dine fund af flora og fauna til Naturbasen. Det kræver blot, at du har en profil på www.fugleognatur.dk, hvor Naturbasen hører til.

App’en indeholder følgende funktioner:
- Hvad kan jeg se her? Uanset hvor du er i Danmark, kan du få en liste over den mest almindelige natur omkring dig. Du kan vælge at se alle arter eller kun den artsgruppe, du er mest interesseret i. Hver art vises med billede og ofte en beskrivelse af kendetegn, biologi mv.

- Indberet dine egne fund af dyr, planter og svampe til Naturbasen. Mobilens indbyggede GPS finder automatisk din position og dermed det nøjagtige fundsted. Du kan vedhæfte billeder, så dine fund bliver dokumenteret.

- Mine observationer. Her vises dine aktuelle indberettede fund, hvor du har mulighed for at slette, hvis du har lavet fejl.

Alle dine fund sendes automatisk til din profil på www.fugleognatur.dk, hvor du har en vifte af muligheder for at redigere, tilføje billeder, mv. Dine fund vil blive kvalitetssikret, så det er en god idé at dokumentere dem med foto og/eller beskrivelse. På websitet kan du også spørge i forummet, hvis du har set et dyr eller en plante, som du ikke kan bestemme med sikkerhed.

Vi ses derude!

Tags: naturbasen.

Comments and ratings for Naturbasen

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!