NVKF

NVKF

50 - 100 downloads

Add this app to your lists
Dit is de app voor de site van de NVKF (Nederlandse Vereniging voor Klinische Fysica). Met deze applicatie is het mogelijk nieuwsberichten te lezen, vacatures in te zien en te zoeken in de ledenlijst. Let er wel op om in 'Account & Synchronisatie' een NVKF-account aan te maken, op die manier zijn alle nieuwsberichten inzichtelijk en is het mogelijk te zoeken in de ledenlijst.

Er is ook de mogelijkheid om de ledenlijst van de NVKF te synchroniseren met de contacten op je telefoon. De contacten worden ingedeeld in verschillende groepen (Klifio, Opleider, Algemene Klinische Fysica, Audiologie, Radiologie, Radiotherapie en Nucleaire Geneeskunde, Buitengewoon lid, Emeritus) zodat eenvoudige alleen die groep(en) zichtbaar gemaakt kunnen worden die van belang zijn.
Als je je NVKF-account verwijderd van de telefoon, zullen de door het account toegevoegde contacten ook weer netjes verwijderd worden.

Tags: nvkf.

Recently changed in this version

Update 2.6.1 tov 2.6 was nodig omdat het welkomsscherm niet verdween na de eerste keer.
Ten opzichte van versie 2.5 zijn de volgende zaken gewijzigd :
- Her en der zijn wat textuele aanpassingen gedaan.
- er zat een bug in het syncen van de ledenlijst. Op het moment dat een lid klifio-af was, maar de datum van registratie nog leeg was, kwam er een NullPointExeption. Dat is nu hopelijk opgelost.


Comments and ratings for NVKF

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!