Phone Manager

Phone Manager

FREE

(5 stars)

(5)


Download for Android

100 - 500 downloads

Add this app to your lists
* Сокријте повици од одреден број
* Сокријте пораки од одреден број и допишувајте се безбедно
* Подесувања при добивање повик од одреден број
- Автоматски префрли на безвучно
- Автоматски спушти слушалка
- Автоматски префрли на звучен режим
* Со додавање на клучен збор и подесување на функционалност активирајте
одреден операција со праќање на порака. Операции:
- Активирај Одбивање на сите појдовни повици
- Активирај Одбивање на сите дојдовни повици
- Активирај Звучен режим на звонење
- Активирај Безвучен режим на звонење

Comments and ratings for Phone Manager

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!