PostNL

PostNL

FREE

(4 stars)

(1K)


Download for Android

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
De meest gebruikte diensten van PostNL gratis op uw Android toestel.
Wanneer wordt uw pakket bezorgd? Weten hoeveel porto er op uw brief moet? Een postcode opzoeken? Download deze gratis app en u heeft de meest gebruikte diensten van PostNL altijd binnen handbereik.
Geen postzegels in huis? Geen nood. Met de app bestelt u nu eenvoudig een postzegelcode. Dit is een code die u gebruikt als frankering op een brief of kaart. Betaal direct, ontvang de code en schrijf hem op.

Handig! Met de postcodezoeker kunt u eenvoudig adresgegevens toevoegen aan de contactpersonen in uw telefoon. Kies voor de optie ‘opslaan’ als het zoekresultaat getoond wordt. Zo heeft u de adresgegevens van uw contacten altijd bij de hand. Handig voor als u een kaartje wilt versturen!

Functionaliteiten in de app:
• Postcodezoeker. Eenvoudig een postcode of adres opzoeken. U kunt de adresgegevens ook opslaan bij uw contacten.
• Pakketten: Verwacht u een pakketje? U kunt hier de bezorginformatie van uw pakket inzien zodat u altijd weet hoe laat uw pakket wordt bezorgd.
• Tarievenwijzer. Een handig overzicht van alle tarieven voor brieven en pakketten.
• Postzegelcode. Altijd een postzegel bij de hand. Binnen een paar klikken ontvangt u een code die u kunt gebruiken als frankering op uw brief.
• Locatiewijzer. Met de locatiewijzer vindt u brievenbussen, pakketpunten, postzegelverkooppunten, Postkantoren en Business Points bij u in de buurt. Per locatie kunt u de openingstijden en het productenoverzicht bekijken.
• Klantenservice. Hier vindt u het antwoord op veelgestelde vragen aan onze klantenservice en een overzicht van de contactgegevens van onze verschillende klantenservices.

Ontvangt u regelmatig pakketjes? Download dan ook de PostNL MijnPakket app.

We blijven deze app ontwikkelen. Mist u nog handige functies? Laat het ons weten. Stuur een mail naar feedbackapp@postnl.nl

Tags: 3s code post nl, postnl widget, postnl, postcodes vinden, tnt post tarievenwijzer 2012.

Recently changed in this version

- Het is nu ook mogelijk om via de app PostNL Pakketpunten bij u in de buurt te vinden.
- Verbetering van de zoekfunctionaliteit bij ‘PostNL bij u in de buurt’. Zo kunt u nu op zoeken op producten (bijv. kenteken overschrijven, rouwpost) en lichtingstijden van brievenbussen (bijv. na 19:00).
- Tarieven geldig vanaf 1 januari 2015


Comments and ratings for PostNL
 • (59 stars)

  by Jacqueline Wesselius on 26/12/2014

  Redelijk volledige app. Er zou nog wat meer in kunnen over post naar het buitenland met track & trace, en misschien over de openingstijden van postkantoren (of wat daar voor doorgaat...). Maar zo is-ie ook al heel bruikbaar. En Mijn Pakket is superhandig.

 • (59 stars)

  by Frits van der Vorst on 16/04/2014

  Post NL

 • (59 stars)

  by Jordi Pas on 01/04/2014

  Veel functies, alleen jammer dat ze allemaal gescheiden zijn in meerdere apps. Het is functioneler ze allemaal te bundelen in 1 PostNL app.

 • (59 stars)

  by Nick Askew on 21/03/2014

  Refused to accept my bank details. Tried again huge delays getting the sms confirmation codes. Given up it's easier to walk to a shop and buy a stamp.

 • (59 stars)

  by Sandra de Sousa on 11/02/2014

 • (59 stars)

  by Ghazwan Al Khabazy on 21/09/2013

  Heel handing.

 • (59 stars)

  by G. Luka on 01/08/2013

  En wat is de reden voor de nieuwe permission? Wat zijn jullie van plan te doen met mij contacten???

More comments