Preneseni Broevi

Preneseni Broevi

FREE

(4 stars)

(20)


Download for Android

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists
Works in Macedonia only.

АЕК ГО ИМА СМЕНЕТО НАЧИНОТ ЗА ПРОВЕРКА ТАКА ДА МОМЕНТАЛНО ОВАА АПЛИКАЦИЈА НЕ РАБОТИ КАКО ШТО ТРЕБА.

Апликација која проверува дали внесениот телефонски број е пренесен (портиран) на друг оператор или се уште се наоѓа на оригиналниот оператор.

Работи за мобилни и фиксни телефонски броеви.

За проверка се користи јавниот сервис на АЕК (www.aek.mk).

Оваа апликација користи Интернет за проверка на броевите, така што можно е да ви наплати во зависност од вашиот Интернет пакет кој го имате со вашиот мобилен оператор. Опциите за повик/смс се исто така наплатени по стандардните цени од страна на вашиот оператор.

Ако апликацијата не работи на вашиот телефон испратете ми е-пошта со повеќе детали за проблемот.

Познати проблеми:
Контактите ги прикажува по неколку пати на Samsung 5700 (со custom rom).

Tags: aek mk проверка на број, Оператор дали бројот е пренесен провери, mobilni broevi, broevi mk, оператор бројот пренесен провери, telbroevi, preneseni fiksni broevi, broevi vo makedonija, што работи телефонскиот оператор, Проверка бројот e портиран.

Recently changed in this version

Initial version


Screenshots Preneseni Broevi
View bigger - Preneseni Broevi for Android screenshot
View bigger - Preneseni Broevi for Android screenshot
Comments and ratings for Preneseni Broevi
 • (64 stars)

  by Jovan Vitanov on 20/05/2013

  Ne raboti!

 • (64 stars)

  by Dejan on 22/09/2011

  Dodeka rabotese bese super. Sega javuva greska. "Force close".HTC Desire

 • (64 stars)

  by A Google User on 22/09/2011

  Dodeka rabotese bese super. Sega javuva greska. "Force close".HTC Desire

 • (64 stars)

  by P e S on 09/09/2011

  Ne raboti vo posledno vreme 'Force close', HTC Desire HD

 • (64 stars)

  by Ruzin on 06/08/2011

  Super aplikacija, mnogu korisna

 • (64 stars)

  by jovan_ on 28/02/2011

  Одлично
  Корисна апликација

 • (64 stars)

  by Stamat on 28/02/2011

  Супер апликација!