Presretač

Presretač

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Presretač je aplikacija koja za Vas, velikom brzinom, u trenutku prijema poziva automatski dobavlja informacije o pozivaocu iz BH Telecom Imenika.

U trenutku dok primate poziv, Presretač se obraća BH Telecom imeniku, te provjera kome broj pripada - i o rezultatima pretrage vas obavještava na ekranu. U slučaju da je broj pronađen i dozvoljen za prikaz, na status baru (na vrhu ekrana) prikazati će Vam se poruka o vlasniku broja s kojeg primate poziv.

Sa završetkom razgovora, u status baru Vam ostaje notifikacija - o pozivatelju, te klikom na notifikaciju možete odmah sačuvati sve informacije o pozivatelju - ime/naziv, adresu i broj telefona u svoj adresar.

U slučaju da u trenutku provjere nemate pristup internetu, umjesto poruke o vlasniku broja dobiti će te poruku koja Vas upozorava upravo na ovu činjenicu.

U slučaju da broj s kojeg primate poziv nije unutar BH Telecom mreže, ili je zabranjen za prikaz - umjesto informacije o vlasniku broja, dobiti će te obrazloženje.

Presretač Vam putem postavki nudi i mogućnost da ga privremeno deaktivirate i mogućnost da za Vas ne provjerava brojeve koji su već u Vašem adresaru, kao i opciju odabira rada isključivo putem WiFi veze.

Za funkcionisanje Presretača neophodna vam je aktivna 3G ili WiFi Internet veza. Presretač je višestruko brži, efikasniji i sigurniji od svih sličnih aplikacija dostupnih na tržištu.

Važna napomena: aplikacija ne može funkcionisati na 2G (GPRS,EDGE) konekciji jer se ista deaktivira u toku prijema poziva.

Presretač koristi minimalne resurse kako vaše 3G/WiFi Internet veze tako i vašeg uređaja u svom radu.

Presretac

Tags: presretac sms poruka, presretac poruka, sms presretac, presretaci sms poruke, presretac bh telecom, bh telecom presretac, presretac.app, presretac poziva, presretaČ, presretac bhtelecom.

Recently changed in this version

Bug fixovi i dvije nove opcije:
- opcija odabira ponavljanja podataka o pozivatelju na status baru (automatski odabrana)
- opcija prikazivanja dodatne notifikacijske poruke na sredini ekrana


Comments and ratings for Presretač
 • (66 stars)

  by Damir Kovacic on 08/04/2014

  Ideja je odlična i aplikacija radi ono za što je napravljena ali ima par nedostataka koje bi se trebalo otklonuti: 1. Na nexusu 4 info o pozivatelju je u notifikaciji i kod dolaska poziva notifikacija se ne može spustiti da se vidi taj info o pozivatelju

 • (66 stars)

  by Elvir Hadzirasidovic on 19/12/2012

  Zvjezdica manje samo zbog "č" u nazivu!

 • (66 stars)

  by Amer Zec on 18/12/2012

  Odlično radi. Response time odličan na 3G mreži - nije ni dva puta zazvonio pozivatelj. Testirano iz Donjih Čerigovića ;)

 • (66 stars)

  by A Google User on 11/11/2012

  Samo mi pise npr. "Poziv je od Abcda...." Ne pomjera se i kad udarim na njega samo mi se otvori aplikacija. Nexus S, Android 4.1.2 Jelly Bean

 • (66 stars)

  by Arnel on 25/09/2012

  Trudim se tri dana da vidim ovu aplikaciju na djelu, ali jos nijednom nije uspjelo. Bez obzira da li sam na Gprsu/3G ili WiFi, uvijek je ili problem sa bazom, ili servis tre nutno nije dostupan... Ideja je super, jednostavno kod mene ne radi. Ipak, jedna

 • (66 stars)

  by Muris on 24/09/2012

  Veoma potrebna aplikacija.

 • (66 stars)

  by Mirza on 17/09/2012

  App radi fantasticno, sve pohvale