Presretač

Presretač

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Presretač je aplikacija koja za Vas, velikom brzinom, u trenutku prijema poziva automatski dobavlja informacije o pozivaocu iz BH Telecom Imenika.

U trenutku dok primate poziv, Presretač se obraća BH Telecom imeniku, te provjera kome broj pripada - i o rezultatima pretrage vas obavještava na ekranu. U slučaju da je broj pronađen i dozvoljen za prikaz, na status baru (na vrhu ekrana) prikazati će Vam se poruka o vlasniku broja s kojeg primate poziv.

Sa završetkom razgovora, u status baru Vam ostaje notifikacija - o pozivatelju, te klikom na notifikaciju možete odmah sačuvati sve informacije o pozivatelju - ime/naziv, adresu i broj telefona u svoj adresar.

U slučaju da u trenutku provjere nemate pristup internetu, umjesto poruke o vlasniku broja dobiti će te poruku koja Vas upozorava upravo na ovu činjenicu.

U slučaju da broj s kojeg primate poziv nije unutar BH Telecom mreže, ili je zabranjen za prikaz - umjesto informacije o vlasniku broja, dobiti će te obrazloženje.

Presretač Vam putem postavki nudi i mogućnost da ga privremeno deaktivirate i mogućnost da za Vas ne provjerava brojeve koji su već u Vašem adresaru, kao i opciju odabira rada isključivo putem WiFi veze.

Za funkcionisanje Presretača neophodna vam je aktivna 3G ili WiFi Internet veza. Presretač je višestruko brži, efikasniji i sigurniji od svih sličnih aplikacija dostupnih na tržištu.

Važna napomena: aplikacija ne može funkcionisati na 2G (GPRS,EDGE) konekciji jer se ista deaktivira u toku prijema poziva.

Presretač koristi minimalne resurse kako vaše 3G/WiFi Internet veze tako i vašeg uređaja u svom radu.

Presretac

Tags: presretac sms poruka, presretac poruka, sms presretac, presretaci sms poruke, presretac bh telecom, presretac poziva, bh telecom presretac, presretac.app, presretač, provjera broja bh telekom.

Recently changed in this version

Bug fixovi i dvije nove opcije:
- opcija odabira ponavljanja podataka o pozivatelju na status baru (automatski odabrana)
- opcija prikazivanja dodatne notifikacijske poruke na sredini ekrana


Comments and ratings for Presretač
 • (66 stars)

  by Damir Kovacic on 08/04/2014

  Ideja je odlična i aplikacija radi ono za što je napravljena ali ima par nedostataka koje bi se trebalo otklonuti: 1. Na nexusu 4 info o pozivatelju je u notifikaciji i kod dolaska poziva notifikacija se ne može spustiti da se vidi taj info o pozivatelju

 • (66 stars)

  by Elvir Hadzirasidovic on 19/12/2012

  Zvjezdica manje samo zbog "č" u nazivu!

 • (66 stars)

  by Amer Zec on 18/12/2012

  Odlično radi. Response time odličan na 3G mreži - nije ni dva puta zazvonio pozivatelj. Testirano iz Donjih Čerigovića ;)

 • (66 stars)

  by A Google User on 11/11/2012

  Samo mi pise npr. "Poziv je od Abcda...." Ne pomjera se i kad udarim na njega samo mi se otvori aplikacija. Nexus S, Android 4.1.2 Jelly Bean

 • (66 stars)

  by Arnel on 25/09/2012

  Trudim se tri dana da vidim ovu aplikaciju na djelu, ali jos nijednom nije uspjelo. Bez obzira da li sam na Gprsu/3G ili WiFi, uvijek je ili problem sa bazom, ili servis tre nutno nije dostupan... Ideja je super, jednostavno kod mene ne radi. Ipak, jedna

 • (66 stars)

  by Muris on 24/09/2012

  Veoma potrebna aplikacija.

 • (66 stars)

  by Mirza on 17/09/2012

  App radi fantasticno, sve pohvale