SEAT Digitális kézikönyv

Screenshots

Description

SEAT interaktív digitális kézikönyv

Megjelent a SEAT márka interaktív digitális kézikönyve, mely hasznos információkat nyújt többek között az Ibiza, Ibiza ST, Ibiza SC modellek kezeléséhez is. A szoftver ingyenesen letölthető iPhone, iPad és Android eszközökre egyaránt.

A modell kiválasztása után a sokoldalú navigáció segítségével könnyedén megkereshetjük a minket érdeklő információt. A tartalomjegyzék és az ABC index alapú navigációs menün kívül természetesen a szabadszavas keresési funkcióval is bármikor elérhető a kívánt tartalom, akár a műszerfal elemeiről, a kontrollámpák fajtáiról, vagy az autó bármely részéről szeretnénk többet megtudni.
Az interaktív szerviz lokátorral rákereshetünk megyére és városra lebontva a hozzánk legközelebb lévő SEAT szervizekre és kereskedőkre. A könnyebb tájékozódást a térképes kereső biztosítja, mely egy azonnali útvonaltervezést is nyújt a választott ponthoz.

Az applikáció bármikor letölthető, akár több eszközre is, maga a szoftver internetkapcsolat nélkül is bárhol, bármikor használható a letöltést követően.

Tulajdonságok:

Könnyű navigáció: A könyv életre kel! A belső linkelések segítségével a felhasználó a tartalomjegyzékből, a műszerfalról, de akár az abc sorrendben lévő index oldalakról is azonnal eljuthat a kívánt tartalomhoz.

Kereshető: Ha a navigáció nem lenne elég, akkor a szabad szavas keresési funkcióval bármikor elérhető a kívánt tartalom.

Mindig kéznél van: Az applikáció bármikor letölthető – akár több eszközre is -, így soha nem fog elveszni, mindig hozzáférhetünk.

Internet kapcsolat nélküli: A szoftver internet nélkül működik a letöltés után bárhol, bármikor használható.

Interaktív szerviz lokátor: A térképes szervizkereső egy komplett országos szerviz katalógus, amely az információkon kívül még azonnali interaktív útvonaltervezésre is képes a legközelebbi vagy a kiválasztott szervizponthoz.

Tags: seat ibiza kezelési kézikönyv , seat ibiza szerelési kézikönyv , seat ibiza kezelési utmutato , seat ibiza szerelési útmutató , seat kézikönyv , seat ibiza kézikönyv letöltés , seat ibiza szerelési könyv , seat szerelési útmutató könyv , seat alhambra szerelési útmutató letöltés

Users review

from 22 reviews

"Great"

7

Users activity

Sándor

by Sándor

Downloaded

árpád

by árpád

Downloaded

bobo

by bobo

Downloaded

ervin

by ervin

Downloaded

Balázs

by Balázs

Downloaded

Balázs

by Balázs

Downloaded

Geraldo

by Geraldo

Downloaded

Nándor

by Nándor

Downloaded

Péter

by Péter

Downloaded