FREE DOWNLOAD

SEAT Service app

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Met de SEAT Service app heeft u de meest praktische informatie over uw SEAT binnen handbereik. Heeft u zich altijd al afgevraagd wat dat ene lampje op uw dashboard betekent, wilt u direct een afspraak inplannen voor de werkplaats of heeft u een aanrijding gehad en wilt u ter plaatse weten wat u het beste kunt doen? De antwoorden op deze vragen en andere nuttige tips die mogelijk van pas komen zijn terug te vinden in deze app!

  * Dashboard; hier vindt u een overzicht van de verschillende waarschuwingslampjes. Op deze manier kunt u eenvoudig te weten komen wat er aan de hand is en wat u daaraan kunt doen.

  * Werkplaats afspraak; Zelf online voor uw SEAT een werkplaatsafspraak inplannen kan snel en gemakkelijk en direct in de planning van uw SEAT-dealer.

  * Doe-het-zelf; hier zijn enkele doe-het-zelf tips terug te vinden, zoals het wisselen van een wiel of het meten van het oliepeil.

  * Dealer locator; via Wifi of GPS kunt u eenvoudig zien welke SEAT-dealer er bij uw bestemming van dat moment in de buurt is. Ook na het ingeven van een postcode of plaats verschijnt er een dealerlijst met dichtstbijzijnde SEAT-dealers. Met één druk op de knop kunt u vervolgens zien hoe u naar deze dealer kunt rijden of direct contact met hem kunt opnemen.

  * Mobiliteitsservice; de pechhulp van SEAT. Bel bij pech onderweg of schade in Nederland én in het buitenland direct het Mobiliteitsservice nummer.

  * Vertalen; we hebben voor u de meest voorkomende autoproblemen onderweg vertaald in vijf talen (Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans).

  * Meld schade; heeft u een aanrijding gehad, hier kunt u direct het schadeformulier van u en uw tegenpartij invullen. Een deukje opgelopen bij het parkeren of een ster in uw voorruit? Vanaf deze pagina kunt u direct een afspraak voor schade herstel inplannen bij uw SEAT-dealer.

  Kortom een handig hulpmiddel voor iedere SEAT-rijder!

  Tags: lampjes op dashboard volkswagen , seat service app still exist , service lampje , uw seatdealer

  Users review

  from 95 reviews

  "Great"

  7.4