Serbian Keyboard

Serbian Keyboard

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists

+ By abrakadabra

Virtuelna tastatura za Srpski jezik sa podrškom za ćirilicu i latinicu.

Pogledajte Settings->Locale/Language&Text za aktivaciju i podešavanja.

Za prelaz na latinicu,ćirilicu ili brojeve povucite prstom po tastaturi levo odnosno desno.Zatvaranje se vrši povlačenjem prstom na dole.

Ako imate problema sa tastaturom, pišite mi na mail, komentar na marketu da tastatura ne radi ne pomaže ni meni a ni vama u otklanjanju problema :)

I još nešto: operater će vam naplatiti više SMS poruka ako koristite naša slova, što nije problem tastature već politike operatera!

Više informacija kao i uputstvo za upotrebu možete pronaći na: http://sites.google.com/site/mikalackis

Dok tastatura ne dobije sopstveni interfejs za upravljanje rečima koje korisnik definiše, preporučujem upotrebu aplikacije User Dictionary Manager.

Srbija, Serbia, Tastatura, Keyboard

Tags: tastatura, virtuelna tastatura, virtualna tastatura, serbian keyboard, tastature za, виртуална тастатура даунлоуд, tastature, virtuelni keyboard, tastatura na ekranu, keyboard.

Recently changed in this version

Verzija 3.1.0!
1. Brži pristup odabiru tastatura: dugim pritiskom na dugme za odlazak u podešavanja dobijate pristup Input method dijalogu gde možete promeniti tastaturu.
2. Na tastaturi sa brojevima i simbolima, @ simbol zamenjen sa €.
3. U podešavanjima, dodata opcija da isključite upotrebu rečnika preuzetih sa Interneta. Ukoliko ovu opciju isključite, koriste se samo reči koje ste Vi definisali.
4. Ispravljeni FC bugovi na osnovu izveštaja koje ste slali putem telefona. Hvala :)


Comments and ratings for Serbian Keyboard
 • (70 stars)

  by CHAMROEUN MEN on 17/04/2014

  00667939

 • (70 stars)

  by Jevto Nikolic on 29/03/2014

  Zna da zabudali često.

 • (70 stars)

  by Nemanja Jovanovic on 17/02/2014

  Одлично

 • (70 stars)

  by ivanbogdaue on 26/01/2014

  Tasatura loše izgleda, raspored slova i dugmića čudan, deinstalirao sam je posle 5 minuta. Dve zvezdice samo zato što nudi srpsku ćirilicu koju standardna google tastatura nema.

 • (70 stars)

  by Red I on 12/01/2014

  Awesome. App

 • (70 stars)

  by Nedjeljka loncar on 05/01/2014

  Odlicno radi na S3 i jos nekim android modelima. Licno sam isprobao i radi super. Ko zna da je ukljuci i ispravno podesi. Ovo je za svaku pohvalu. Ko iza ovoga stoji : Svaka cast ! Samo tako nastavi.

 • (70 stars)

  by Milan Popovic on 05/01/2014

  Aplikacija je dobro zamisljena (Zbog cirilice), ali problem je u tome sto mi je trebalo 2 dana da provalim kako da je ukljucim... A na kraju, kada sam je ukljucio, bolje da nisam... Tastatura je totalno poremecena i ne kalibrisana. Napravite tastaturu IST