Staatsloterij

Staatsloterij

FREE

(2 stars)

(994)


Download for Android

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
Met de officiële Staatsloterij app heeft u direct toegang tot uw loten en kunt u eenvoudig zien of u gewonnen heeft. Log in via Mijn Staatsloterij of sla de nummers van uw in de winkel gekochte loten op. Zo heeft u altijd uw lotnummers bij de hand en weet u direct welk bedrag u gewonnen heeft!

Zoek naar een verkooppunt in de buurt van de locatie waar u zich bevindt. De Staatsloterij app geeft u een duidelijk overzicht op een kaart of lijst, inclusief de route ernaartoe. U kunt ook kiezen voor zoeken op postcode of plaats. Zo weet u altijd waar u uw loten kunt kopen.

Naast deze handige tools, vindt u er ook alle spelinfo over de Staatsloterij. Lees alles over hoe u mee kunt spelen, de verschillende producten, het prijzenpakket en hoe u uw prijzen kunt innen.

Deze app is geschikt vanaf Android versie 2.3.3.

Tags: app staatsloterij start niet op, staatsloterij op, staatsloterij.

Recently changed in this version

We hebben de app verbeterd op basis van je waardevolle feedback. Nieuw in deze versie van de app is het kunnen checken van de XL-prijzen en wat bugfixes.

Heeft u feedback? Stuur ons dan gerust een e-mail met uw ideeën en/of opmerkingen naar klantenservice@staatsloterij.nl of zoek contact met ons webcare team op Facebook www.facebook.com/Staatsloterij of Twitter @staatsloterij


Comments and ratings for Staatsloterij
 • (38 stars)

  by Frank Harmsen on 01/01/2014

  "Mijn staatsloten" Prijzenchecker werkt niet meer

 • (38 stars)

  by Guus Aulbers on 20/12/2013

  Zonde, het zou zo leuk kunnen zijn, maar de app werkt totaal niet. Is pas een dag na de trekking gedeeltelijk bijgewerkt en mijn loten uit mijn abonnement zijn pas zichtbaar na de trekking. Maar ja zal wel weer een tonnetje hebben gekost en het is toch andermans geld,

 • (38 stars)

  by Rudi Middel on 20/12/2013

  ziet er leuk uit, maarrrrr.. ik kan geen loten toevoegen. Niet via een (nog toe te voegen) barcode lezer en zeker niet via handmatige invoer. Ik kom niet verder als de eerste letter. Ook herkent hij niet de eerstvolgende trekking als ik een lot wil toevoegen. Ik moet deze zelf selecteren.

 • (38 stars)

  by Jarl Wijman on 17/11/2013

  kom op zeg, hoe moeilijk is het om een barcode scanner in te bouwen??

 • (38 stars)

  by Jeany Hakhoff on 30/09/2013

  Ik dacht ik download deze app voor de gelukstrekking zodat ik ook als ik geen website voor me heb mijn loten kan checken, maar als ik mijn letters in wil voeren dan komt er bij de tweede letter automatisch de letter die ik ook in het eerste vakje heb ingevuld. Ik kan me ook niet op een of andere manier aanmelden om een account aan te maken. Goed bezig joh...

 • (38 stars)

  by Marcel vd Vegte on 14/08/2013

  Sinds de laatste update vraagt hij de hele dag informatie aan de gps ook als de app gesloten is en na een herstart. App verwijderd en gps blijft uit.

 • (38 stars)

  by Dennis van der Kolk on 22/07/2013

  Blijft GPS zoeken, 22% van de accu capaciteit!!!! Wat een kolder.