Verifica RCA >> AutoMemo

Verifica RCA >> AutoMemo

FREE

(3 stars)

(1K)


Download for Android Like

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
Incepand cu versiunea noua aplicatia "Verifica RCA" devine AUTOMEMO.
Poti verifica in continuare cand expira polita RCA, in plus primesti GRATUIT, pe SMS, atentionare inaintea expirarii politiei RCA.

AUTOMEMO iti ofera si o multime de functii noi, de tip "MEMO" care au asociate "ALERTE", utile pentru gestionarea tuturor grijilor legate de masina, motocicleta ..si nu numai.
- MEMO-urile pot fi: "nr. masina", "nr. motocicleta" dar si "facturi casa" ori "rate banca";
-La fiecare MEMO poti crea mai multe ALERTE (RCA, ITP, CASCO, Rovigneta, respectiv gaz, apa, curent electric, ori ipoteca, credit personal, etc.);
- MEMO-urile pentru masini sau motociclete au deja predefinite o serie de ALERTE uzuale;

Poti seta orice alta alerta care te ajuta sa nu uiti o multime de lucruri din viata ta, pe care le ai de facut de maine incolo. Poti folosi aplicatia AUTOMEMO si pentru crearea unor alerte suplimentare (programarea la un service auto sau chiar plata facturilor la utilitati - curent, gaze, telefon, etc. ori rata la banca). Pentru fiecare, iti reamintim cu un SMS GRATUIT sau cu email.

AUTOMEMO te mai ajuta cu ceva: iti poti reinnoi RCA, inaintea expirarii, direct de pe telefonul mobil: introduci datele masinii (din certificatul de inmatriculare) iar aplicatia te conduce catre o lista de oferte cu discount, din care poti alege cea mai convenabila RCA.

Deschide contul tau personal si:
-Poti folosi mai multe numere de telefon si adrese de email pentru primirea atentionarilor;
-Poti crea oricate MEMO sau ALERTE vrei si le poti sterge oricand;
-Poti primi GRATUIT atentionari, zilnic, de doua ori pe zi, la orele alese de tine, pe email si/sau gratuit pe SMS (trebuie sa ai cont in aplicatie sau te poti conecta cu contul de Facebook);
-Poti primi atentionarile cu minim o zi si maxim 30 de zile inaintea datei de expirare;
-La fiecare MEMO poti adauga imagini (luate cu telefonul ori stocate in memoria telefonului).

Tags: verificare asigurare auto franta, verificare rca franta, verificare rca 2013, verificari asigurari rca 2013, cedam rca, verifica rca, verificare asigurare franta, verificare asigurare rca franta, verificare asigurari franta, verificari rca franta.

Recently changed in this version

-Acum poti primi GRATUIT, pe SMS, alerte inainte de expirarea RCA

-Poti crea MEMO (ex. nr. Masina) la care poti atasa mai multe ALERTE (RCA, ITP, ...)

-Poti folosi mai multe numere de telefon si adrese de email (trebuie sa ai cont in aplicatie).

-Poti reinnoi RCA, inaintea expirarii, direct de pe telefonul mobil: introduci datele masinii (din certificatul de inmatriculare) iar aplicatia te duce catre o lista de oferte cu discount, din care poti alege cea mai convenabila RCA.


Comments and ratings for Verifica RCA >> AutoMemo
 • (43 stars)

  by Butnaru Bogdan on 11/06/2014

  Are functii utile, usor de folosit, doar ca sunt cateva lipsuri si defecte, precum: nu are protectie criptata pentru datele introduse, necesita logare pentru a-l utiliza, nu se pot adauga poze de pe tel., alertele presetate sterse reapar singure in listare, nu se pot edita si stoca mai multe date personale in program, functia memo nu faciliteaza verificarea on-line a asigurarii, nu are buton de

 • (43 stars)

  by Pana George Roberto on 03/06/2014

  Nu mai merita folosita aplicatia, tw forteaza sa-ti creezi user aiurea si simpla functionare a aplicatei a disparut. Zero stele.

 • (43 stars)

  by Florin Crisan on 31/05/2014

  Lenta, arata rau si imi spune ca nu am asigurare, cand eu stau cu ea in mana. Era o aplicatie buna, dar a fost transformata intr-un gunoi, din lacomie. O sa va pierdeti toti utilizatorii si meritati asta.

 • (43 stars)

  by Gerard Sava on 02/05/2014

  Unde pot gasi versiunea veche 3.0? Pe stupidphonul meu nu intra versiunea 4 ! Are android 2.3.6. Din cate inteleg v.4 e mai stufoasa, deci v.3 de unde o mai luam ?

 • (43 stars)

  by N Marius on 23/04/2014

  Ati fost mega-awesome, dar v-au cumparat niste unii.. A rezultat un shat. In primul rand merge foarte greu!! Dupa care, de ce ma pui sa ma loghez ca sa pot salva date in calendar? Nu-mi place. O sa revin la versiunea simpla si draguta, nu asta. ##Old:Aplicația este foarte utila, nu numai persoanelor de rand, cu și brokerilor. Apreciez munca depusa. 4 stele pentru ca după ce am cautat mai multe n

 • (43 stars)

  by Razvan Calinovici on 23/04/2014

  Conține vulnerabilitatea "OpenSSL heartbleed"! Rog verificați și actualizați! În rest aplicația funcționează corespunzător.

 • (43 stars)

  by Catalin Andrei on 22/04/2014

  Aplicatia de scanare a posibilitatilor de atac tip Heartbleed, de la CM Security indica aplicatia dvs ca fiind vulnerabila (OpenSSL) si recomanda dezinstalarea aplicatiei pana la remediere din partea dezvoltatorilor. Ce puteti comunica utilizatorilor dvs cu privire la aceste lucruri? Va multumesc

More comments