Volkswagen Service appScreenshots

Description

Met de Volkswagen Service app heeft u de meest praktische informatie over uw Volkswagen binnen handbereik. Heeft u zich altijd al afgevraagd wat dat ene lampje op uw dashboard betekent, wilt u direct een afspraak inplannen voor de werkplaats of heeft u een aanrijding gehad en wilt u ter plaatse weten wat u het beste kunt doen? De antwoorden op deze vragen en andere nuttige tips die mogelijk van pas komen zijn terug te vinden in deze app!

* Dashboard; hier vindt u een overzicht van de verschillende waarschuwingslampjes. Op deze manier kunt u eenvoudig te weten komen wat er aan de hand is en wat u daaraan kunt doen.

* Werkplaats afspraak; Zelf online voor uw Volkswagen een werkplaatsafspraak inplannen kan snel en gemakkelijk en direct in de planning van uw Volkswagen-dealer.

* Brandstof/laadpaal locator; Op zoek naar een tankstation of laadpaal bij u in de buurt? Met de locator vind u snel en makkelijk het juiste station. Niet alleen voor diesel en benzine, maar ook voor CNG (aardgas) en elektrisch rijden.

* Doe-het-zelf; hier zijn enkele doe-het-zelf tips terug te vinden, zoals het wisselen van een wiel of het meten van het oliepeil.

* Dealer locator; via Wifi of GPS kunt u eenvoudig zien welke Volkswagen dealer er bij uw bestemming van dat moment in de buurt is. Ook na het ingeven van een postcode of plaats verschijnt er een dealerlijst met dichtstbijzijnde Volkswagen -dealers. Met één druk op de knop kunt u vervolgens zien hoe u naar deze dealer kunt rijden of direct contact met hem kunt opnemen.

* Mobiliteitsgarantie; de pechhulp van Volkswagen. Bel bij pech onderweg of schade in Nederland én in het buitenland direct het Mobiliteitsgarantie nummer.

* Vertalen; we hebben voor u de meest voorkomende autoproblemen onderweg vertaald in vijf talen (Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans).

* Meld schade; heeft u een aanrijding gehad, hier kunt u direct het schadeformulier van u en uw tegenpartij invullen. Een deukje opgelopen bij het parkeren of een ster in uw voorruit? Vanaf deze pagina kunt u direct een afspraak voor schade herstel inplannen bij uw Volkswagen-dealer.

Kortom een handig hulpmiddel voor iedere Volkswagen-rijder!

Tags: volkswagen , volkswagen service , vw service

Users review

from 137 reviews

"Great"

7.2