Bg:Voz

Bg:Voz

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists
Iznervirani ste jer ne znate kada će doći sledeći Bg voz? Upravo ste propustili voz i želite da znate da li vredi čekati sledeći. Želite li da znate gde je najbliža stanica BG:Voza ?

Ovo je prava aplikacija za vas, pored opicje za planiranje putovanja nudi i mogućnost pronalaženja najbliže stanice i pregled svih stanica Bg voza u gradu !

Da bi aplikacija radila potrebno je omogućiti internet konekciju.

Tags: dult vozici, red voznje zs.

Recently changed in this version

-Dodata ikonica za startovanje aplikacije
-Poboljsana funkcionalnost GPS-a (stednja baterije)
-Glavni meni je poboljsao izgled


Comments and ratings for Bg:Voz
 • (66 stars)

  by Igor Janković on 02/11/2013

  Svaka čast na trudu. Imam par zamerki. Dodajte biranje vremena po datumu takođe jer vikendom na primer ne mogu da vidim kada imam voz za ponedeljak ili neki drugi radni dan. A druga stvar, gps lociranje ne radi. Svaki put me baca na stranu da uključim gps

 • (66 stars)

  by Igor Janković on 02/11/2013

  Svaka čast na trudu. Imam par zamerki. Dodajte biranje vremena po datumu takođe jer vikendom na primer ne mogu da vidim kada imam voz za ponedeljak ili neki drugi radni dan. A druga stvar, gps lociranje ne radi. Svaki put me baca na stranu da uključim

 • (66 stars)

  by Dejan Drakulic on 19/09/2013

  Aplikacija je jako dobra ali bih voleo (buduci da se red voznje skoro uopste ili retko menja) da bude omogucen pregled i unapred i unazad.I da bude omogucen nedeljni pregled.Tada cu dati 5 zvezdica.Nastavite sa dobrim radom poz. :-)

 • (66 stars)

  by Dejan Djordjevic on 23/03/2013

  Vremena odgovaraju onima na spisku sa stanica, sto znaci da je tacan. Odlicne funkcije. Slazem se sa nekim prethodnim review-om da fali samo opcija za widget.

 • (66 stars)

  by A Google User on 30/10/2012

  Konačno ne moram da razmišljam gde mi je papirić sa redom vožnje! Kad bi imao i widget bila bi besprekorna