BusPlus

BusPlus

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
★ VAŽNO ★ Besplatni web info servis isključen je do daljnjeg :( Ova app od sada omogućava upite samo preko USSD info servisa koji se naplaćuje. Ukoliko vam ovo ne odgovara, nemojte je koristiti ili pređite na alternativu (potražite na Play Store-u, nemam nameru da ih reklamiram).

★ JOŠ VAŽNIJE ★ Ova aplikacija je nezvanična i neprofitna, i njen autor nema nikakav prihod od naplate korišćenja servisa. Kompletnu odgovornost za funkcionisanje i tačnost info servisa snosi preduzeće koje stoji iza njega (Apex Solution Technology).

★ NAJVAŽNIJE ★ Ja ne znam da li je ovo moguće jednostavnije objasniti: korišćenje servisa vam naplaćuje zvanični BusPlus, a ova app i njen autor nemaju apsolutno ništa od toga! Ne želite da plaćate? Ne krivim vas, potpuno je razumljivo i imate moju apsolutnu podršku u bojkotu servisa dokle god traje naplata. U ovom slučaju jednostavno nemojte koristiti aplikaciju za vršenje upita. Ostavljanje negativnih komentara u vezi sa ovim ne može i neće imati efekte kakve očekujete, čisto sumnjam da ih čita bilo ko osim mene :P

★ ★ ★ ★ ★

Ovo je nezvanična i originalna Android aplikacija koja pojednostavljuje korišćenje BusPlus USSD i web info servisa. USSD servis se naplaćuje (1,80 din po upitu) i omogućen je za korisnike mobilnih Telekom, Vip mobile i Telenor mreža.

Za razliku od zvanične verzije, ova aplikacija nudi:

★ upite preko USSD servisa koji se naplaćuje
★ pregled i pretragu stajališta po linijama
★ widget za manuelno praćenje kredita
★ direktne launcher prečice za stajališta
★ interfejs na dva jezika (srpski & engleski)
★ podršku za starije sisteme (1.5-2.2)
★ mnoštvo dodatnih podešavanja

Aplikacija ni na kakav način nije povezana sa zvaničnim Bus Plus sistemom i servisom i potpuno je neprofitna. Developer nije i ne može biti odgovoran za nedostatke i nedostupnost servisa.

Aplikacija je "open source", i njen source code možete besplatno preuzeti na sledećoj adresi:
https://github.com/dvuckovic/BusPlus

★ ★ ★ ★ ★

Ova aplikacija je u ranijem periodu omogućavala upite i preko besplatnog web info servisa koji koristi zvanična aplikacija, ali zbog promene ovog sistema i prelaska na novi izuzetno komplikovan, web servis je ukinut do daljnjeg. Napominjem da mi nikada nismo imali dozvolu za korišćenje ovog servisa, tako da je bilo pitanje samo nečije dobre volje koliko će potrajati cela priča. Želeo bih ovom prilikom da se još jednom zahvalim svim ljudima koji su svesrdno i nesebično pomogli da servis funkcionise dok je funkcionisao, iako nisu imali nista od toga. Potpuni respect sa moje strane!

Za više informacija pratite nas na http://twitter.com/busplus_android

Keywords: bus plus gsp its autobus trolejbus tramvaj stanica stajaliste stajalista beograd belgrade srbija serbia

Tags: bus plus, kodovi stajalista, bus plus kodovi stanica, bus plus kodovi stajalista, bus plus aplikacija, bus plus aplikacija za, bus plus za, bus plus kodovi, kodovi stanica bus plus, busplus kodovi.

Recently changed in this version

v1.26
- bugfix za mapu (ups!)

v1.25
- ukinut web info servis do daljnjeg :(
- nova stajališta
- nove cene za widget
- credits

v1.24
- nova holo ikonica :)
- izmene linija (85, 89, 513...)
- bugfix: DB upgrade

v1.23
- lista poslednjih upita (history)
- export/import liste odabranih stajališta
- nova ITS 75min tarifa za widget
- podešavanje tarife direktno iz widgeta
- sitna poboljšanja

v1.22
- novi unificirani info dijalog za stajališta
- sitne ispravke
- bugfix


Lists with BusPlus

Some lists where this application appears: LASTA, RS.

Comments and ratings for BusPlus
 • (62 stars)

  by Astrolog Svarog on 19/03/2014

  Svaka cast majstore na odlicno uradjenoj app i na bojkotu bus plusa koji nam je zaostavstina gradonacelnika i njegovih poltrona! A za one nepismene koji pljuju po tvom radu,sta reci? Treba im se smejati, smeh je zdrav :-) Imas od mene horoskop! ;-) Sve

 • (62 stars)

  by Ivana Pisanjuk on 12/03/2014

  Koristila sam ovu aplikaciju baš dugo i uvek je bila najbolje rešenje ali sad kad se naplaćuje servis nisam sigurna da mi je od velike pomoći... :)

 • (62 stars)

  by Nikola Radulovic on 09/03/2014

  pre perfektno...sad beskorisno...

 • (62 stars)

  by Ivica Dosic on 27/02/2014

  Nije vise to sto je bila.

 • (62 stars)

  by Danilo Bilandžija on 20/02/2014

  Bravo care... lepo odrađena aplikacija, pretraga po svakom kriterijumu. Kad se vrati njihov besplatan servis očekujemo i tvoj update ;)

 • (62 stars)

  by Danilo Bilandžija on 20/02/2014

  Bravo care... lepo odrađena aplikacija, pretraga po svakom kriterijumu. Kad se vrati njihov besplatan servis očekujemo i tvoj update ;)

 • (62 stars)

  by Milan Bratic on 12/02/2014

  Ljudi jeste li slijepi ili sta? Aplikacija radi super, čovjek je super isprogramirao, ali više ne radi besplatni Web servis od samog BusPlus sistema. Ova aplikacija ni na koji način nije povezana sa očajnim razvojnim timom BusPlus-a