BusPlus

BusPlus

FREE

(2 stars)

(3K)


Download for Android

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
Prva zvanična BusPlus aplikacija omogućava Vam da putem svog mobilnog telefona dobijete informacije o linijama javnog prevoza u Beogradu i stanicama u odnosu na Vašu trenutnu lokaciju u realnom vremenu. Aplikacija takođe omogućava brzu pretragu željenih stanica i linija i njihovo lociranje na mapi grada, a prikazuje i položaje vozila u dnevnom saobraćaju za izabrane linije ili sve linije koje nailaze na određenu stanicu.

»Najnovija verzija BusPlus aplikacije prikazuje vozila opremljena rampom za osobe sa invaliditetom«.

Odabirom ikonice u donjem desnom uglu mape, prikazuju se samo vozila koja sadrže funkcionalnu rampu za pristup invalidskih kolica. Takođe, odabirom nekog od prikazanih vozila na mapi otvara se balončić sa opisom linije na kojoj vozilo saobraća i ikonicom koja ukazuje da li je vozilo opremljeno rampom ili ne.

Svaki tip vozila ima svoju boju ikonice (tramvaji – crvena, autobusi – plava, trolejbusi – narandžasta). Prilikom lociranja vozila na mapi, omogućen je automatski prikaz brojeva linija i kodova stanica bez dodirivanja ikonica na ekranu. Meniju sa početnim opcijama može da se pristupi i direktno iz mape. Takođe, preko istog menija vrši se izbor odabrane stanice sa mape u bazu odabranih stanica.

IZJAVA O OGRANIČENJU ODGOVORNOSTI
Podaci koji se dobijaju preko BusPlus android aplikacije predstavljaju indikativne informacije zasnovane na poslednjem registrovnom statusu vozila u okviru Integrisanog tarifnog sistema javnog prevoza u Beogradu (ITS1 i ITS2). Pored toga što su preduzete sveobuhvatne mere u cilju dobijanja što preciznijih podataka, odstupanja od stvarne situacije na terenu su moguća usled tehnološko-operativnih ograničenja celokupnog sistema za informisanje putnika. Stoga pružalac usluge ne snosi odgovornost za eventualne posledice koje bi korisnik mogao pretrpeti zbog informacija dobijenih putem ove aplikacije.

Preuzimanje aplikacije je besplatno.

Pri korišćenju aplikacije, mogu Vam biti naplaćeni troškovi prenosa podataka mrežnog operatera.

BusPlus aplikacija je jedina zvanična aplikacija BusPlus sistema. Pružalac usluge ne snosi nikakvu odgovornost ukoliko korisnik instalira i koristi bilo koju drugu aplikaciju sličnih funkcionalnosti.

Tags: besplatno lociranje vozila, gsp kragujevac, busplus linije.

Recently changed in this version

Verzija 1.7

• prikaz vozila koja su opremljena rampom za osobe sa invalididetom (ikonica za filter u donjem desnom uglu selektuje isključivo vozila sa rampom)
• prikaz punog naziva i smera linije (npr. 10 Tadeuša Košćuška - Banjica)
• minimum za korišćenje nove verzije (i narednih verzija aplikacije) je Android 2.3 ( Gingerbread).


Comments and ratings for BusPlus
 • (30 stars)

  by igor avzner on 31/05/2014

  Katastrofa. Skinuo posle minut sa svog telefona

 • (30 stars)

  by Goran Riđić on 27/05/2014

  Aplikacija puca često nakon klika na oblačić (sa brojem stajališta) na mapi. Bilo bi strava da pored opcije sa mapom postoji mogućnost prikazivanja udaljenosti u broju stajališta (poput servisa koji pružate sms-om)

 • (30 stars)

  by Nataša Isakov on 25/05/2014

  Ne radi uopšte. Koristila sam i ranije, sa istim protokom MB, sve je bilo u najboljem redu. Od skoro ne radi uopšte, odaberem stanicu i čekam do beskonačnosti... Ne izbacuje grešku, ništa. Pošto mi je uvek služila samo u pokretu,od wi-fi-ja nemam koristi...

 • (30 stars)

  by Alen Emini on 22/05/2014

  3 zvezde posto je skoro uvek dostupan servis. Posto jos ima prostora za doradu, npr istorija stajalusta, oatatak zvezdica tada...

 • (30 stars)

  by Mladen Boricic on 12/05/2014

  Za sad radi kako treba. Bilo bi dobro da ubacite mogucnost ocitavanja kolicine novca na kartici pomocu uredjaja koji imaju NFC. Onda bih znao da li da idem do trafike po dopunu ili pravo na stanicu.

 • (30 stars)

  by Goran Stanković on 11/05/2014

  Ne radi od pre dva dana... A ni provera preko koda.

 • (30 stars)

  by Igor Pavlović on 06/05/2014

  Stalno puca o troši puno neta

More comments