DSB

DSB

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
En samlet indgang til DSB på mobilen

Med DSB app får du adgang til køb af almindelige DSB billetter, aktuel trafikinformation og oversigt over afgange.

Du kan i DSB app købe DSB billetter og DSB Pladsbilletter til Standard og DSB 1'. Du kan købe billet og pladsbillet til næste afgang eller til en rejse indenfor de næste 2 måneder. Din billet er gyldig i bussen til og fra stationen inden for omstigningsområdet.

I DSB app kan du læse aktuel trafikinformation om kollektiv trafik i Danmark, og få en oversigt over afgange fra den nærmeste eller en bestemt station med kollektiv trafik.

Du har derudover mulighed for at se tidligere søgte og gemte rejsesøgninger og afgange, sende info om fejl på station og DSB app, læse hvad vi skriver om DSB på Facebook og Twitter, give input til forbedring i DSB app.

Du kan betale med Dankort/VISA Dankort, VISA, VISA Debet/VISA Electron, MasterCard og Maestro. Du kan gemme betalingskortoplysninger i forbindelse med et køb eller under ”Indstillinger”.

Du skal oplyse mobiltelefonnummer og e-mail for at købe. Du får en kvittering for dit køb på e-mail. På kvitteringen står der oplysninger, som du skal bruge, hvis du skal have tilbagebetalt dit køb.

Husk at købe din DSB billet, før du begynder din rejse.

Oplever du fejl i forbindelse brug af DSB Billet skal du henvende dig til:

DSB Kundecenter
Tlf.: 70 13 14 15
E-mail: netbutik@dsb.dk
Åbent alle dage kl. 7-22

Tilbud, kampagner og billetter som DSB Orange, DSB Minigruppe, DSB Pendlerplads og DSB Pendlerkort kan ikke købes i DSB app. De skal købes på www.dsb.dk eller i DSB Kundecenter på tlf. 70 13 14 15. Du kan ikke købe billetter indenfor lokale takstområder, fx lokalt i Hovedstadsområdet (Movia H). Særlige pladsbilletter til barnevogne, kørestole og cykler skal købes via tlf. 70 13 14 15.

Tags: dsb mobilbillet, dsb billet, qr code dsb, dsb billet baggrund, dsb togbillet scan, dsb, dsbbillet, dsb billet dsb 1, dsb billet odense kbh, dsb billet aarhus københavn.

Recently changed in this version

- Mulighed for at indstille favoritstation, favoritbillet og favoritpladsbillet under "Indstillinger"
- Mulighed for at vælge "Nærmeste afgange" som startskærm
- Mulighed for at flytte rundt på widgets på "Min side"
- Valg af pladsbillet er rykket op sammen med valg af billet
- Fejl med at tilgå DSB app via proxy adgang er rettet
- Andre fejlrettelser


Comments and ratings for DSB
 • (46 stars)

  by Christian Fæster on 13/04/2014

  Synes generelt folk er for hurtige til at sige noget er værre end Hitler når det kommer til IT. Appen virker sku fint, det eneste jeg kunne savne var muligheden for selv at kunne vælge plads når jeg bestiller pladsbillet.

 • (46 stars)

  by Thue Kragh on 27/03/2014

  God apps

 • (46 stars)

  by Martin Dilling-Hansen on 24/03/2014

  Er en rejse fra Århus til Roskilde så slem at appen bare skal sige at der skete en fejl, uden yderligere information om hvad der er galt? XD

 • (46 stars)

  by Claudette Emwanta on 24/03/2014

  Meget go' app

 • (46 stars)

  by Jakob Nederby Nielsen on 23/03/2014

  Smider fejl når man prøver at søge, uden nogen fejlkode eller beskrivelse. Har prøvet at geninstaller uden at det har fikset noget. Apple DSB app fungere fint, så måske tiden er inde til at lave en solid veesion til Android også?

 • (46 stars)

  by John Tough on 22/03/2014

  Excellent app

 • (46 stars)

  by Nao Takeuchi-Storm on 22/03/2014

  the previous version showed connection to buses but it doesnt do that anymore. useless