DSB

DSB

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
En samlet indgang til DSB på mobilen

Med DSB app får du adgang til køb af almindelige DSB billetter, aktuel trafikinformation og oversigt over afgange.

Du kan i DSB app købe DSB billetter og DSB Pladsbilletter til Standard og DSB 1'. Du kan købe billet og pladsbillet til næste afgang eller til en rejse indenfor de næste 2 måneder. Din billet er gyldig i bussen til og fra stationen inden for omstigningsområdet.

I DSB app kan du læse aktuel trafikinformation om kollektiv trafik i Danmark, og få en oversigt over afgange fra den nærmeste eller en bestemt station med kollektiv trafik.

Du har derudover mulighed for at se tidligere søgte og gemte rejsesøgninger og afgange, sende info om fejl på station og DSB app, læse hvad vi skriver om DSB på Facebook og Twitter, give input til forbedring i DSB app.

Du kan betale med Dankort/VISA Dankort, VISA, VISA Debet/VISA Electron, MasterCard og Maestro. Du kan gemme betalingskortoplysninger i forbindelse med et køb eller under ”Indstillinger”.

Du skal oplyse mobiltelefonnummer og e-mail for at købe. Du får en kvittering for dit køb på e-mail. På kvitteringen står der oplysninger, som du skal bruge, hvis du skal have tilbagebetalt dit køb.

Husk at købe din DSB billet, før du begynder din rejse.

Oplever du fejl i forbindelse brug af DSB Billet skal du henvende dig til:

DSB Kundecenter
Tlf.: 70 13 14 15
E-mail: netbutik@dsb.dk
Åbent alle dage kl. 7-22

Tilbud, kampagner og billetter som DSB Orange, DSB Minigruppe, DSB Pendlerplads og DSB Pendlerkort kan ikke købes i DSB app. De skal købes på www.dsb.dk eller i DSB Kundecenter på tlf. 70 13 14 15. Du kan ikke købe billetter indenfor lokale takstområder, fx lokalt i Hovedstadsområdet (Movia H). Særlige pladsbilletter til barnevogne, kørestole og cykler skal købes via tlf. 70 13 14 15.

Tags: dsb mobilbillet, dsb billet, qr code dsb, dsb billet aarhus københavn, dsb billet baggrund, dsb togbillet scan, dsb, dsbbillet, dsb billet dsb 1, dsb billet odense kbh.

Recently changed in this version

Mulighed for at få vist sit Ungdomskort i DSB App'en. Ungdomskortet skal bestilles på mitungdomskort.dk, og kan efterfølgende vises i App'en.


Comments and ratings for DSB
 • (48 stars)

  by Duddi Mai Daugaard on 06/06/2014

  Jeg mangler muligheden for selv at kunne vælge min plads. Manglen på denne mulighed gør at jeg egentlig ikke bruger appen.

 • (48 stars)

  by Jonatan Henriquez on 05/06/2014

  Virker ikkw

 • (48 stars)

  by Kim Jørgensen on 27/05/2014

  Kan konstatere, at selvom man lukker appen ned, så kører den fortsat i baggrunden med et væsentlig batteriforbrug.

 • (48 stars)

  by Mathias Barfred on 18/05/2014

  This is a great app that you can depend on. Makes buying tickets a breeze, and takes the trouble out of managing paper tickets, as well as remembering your wildcard when buying youth tickets. All in all a great app.

 • (48 stars)

  by Michael Thepig on 08/05/2014

  I det at man ikke får billetterne som email, men kun en kvittering, kan man ikke købe billetter for andre i det selve telefonen som købte billetterne skal fremvises til kontrolløren.

 • (48 stars)

  by Peter Østerbye on 07/05/2014

  Det er ikke muligt at købt billetter til metro og s-tog ? Man skal så installere mobilbiletter og starte forfra på rute planlægning. Desuden et der ingen synergi imellem de to programmer, navigationen er fuldstændig anderledes. Ellers en god app med flere gode funktioner.

 • (48 stars)

  by Asger Kristiansen on 27/04/2014

  ...Det er dog lidt en skam at man stadig ikke selv kan vælge/preview'e sine pladser når man laver en seat reservation.