Liikenneturva

Liikenneturva

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Liikenneturva for Android screenshot
View bigger - Liikenneturva for Android screenshot
View bigger - Liikenneturva for Android screenshot
View bigger - Liikenneturva for Android screenshot
Suomen maanteillä tapahtuu vuosittain lähes 5000 hirvieläinonnettomuutta. Riski joutua tällaiseen onnettomuuteen on suurin tunti auringonlaskun jälkeen. Pienennä riskiäsi joutua onnettomuuteen lataamalla nyt Android -laitteellesi Liikenneturvan mobiili liikenneturvallisuus- ja uutissovellus joka varoittaa autoilijoita hirvivaarasta. Saat sovelluksen kautta näin halutessasi myös Liikenneturvan toimittamia ajankohtaisia liikenneturvallisuuteen liittyviä tietoiskuja ja uutisia.

Liikenneturvan hirvivaarasta varoittava sovellus käynnistyy automaattisesti nopeuden ollessa vähintään 60 km/h. Sovellus laskee liikkeellä olevan ajoneuvon paikkatiedon perusteella auringonlaskuajan ja tarkistaa kalenterista vuodenaikaan perustuen hirvien liikkumistiheyden. Kun aurinko laskee ja hirvet ovat liikkeellä tavallista enemmän, hälyttää järjestelmä mobiililaitteen näytöllä näkyvällä hirvivaaramerkillä sekä antaa lisäksi lyhyen äänimerkin jälkeen ääneen puhutun hirvivaaravaroituksen. Varoituksen tasoja on kaksi erilaista hirvien liikkumistiheyteen perustuen.

Sovellus sisältää laitteen näytölle asennettavan widgetin joka sisältää myös digitaalisen kellon, päivämäärän ja viikkonumeron. Widgetissä näkyvät myös otsikkolinkkeinä Liikenneturvan toimittamat tietoiskut ja uutiset, joiden näkymisen voit määrittää sovelluksen asetuksista.
Asetuksiin pääset painamalla Liikenneturvan logoa widgetin alareunassa.

Huomaa että widget täytyy olla asetettuna puhelimesi työpöydälle toimiakseen!

Liikenneturvallisuus- ja uutissovellus tulee sisältämään jatkossa myös muita tielläliikkujia koskevia varoituksia. Lue lisätietoja sovelluksesta osoitteessa http://www.liikenneturva.fi/ tai mobiilisivustolla http://liikenneturva.mobie.fi/.

Recently changed in this version

* Kellon toiminta korjattu Android Jelly Bean -päivityksessä


Comments and ratings for Liikenneturva
 • (53 stars)

  by Aleksi Vänttinen on 24/02/2013

  Tämä ohjelma on vain widgetti, joka täytyy itse lisätä Androidin työpöydälle jotta se toimisi. Ohjelmaa ei voi/ole tarkoituskaan käynnistää mistään. This app is a widget that you have to manually add on to your Android desktop for it to work. There is no

 • (53 stars)

  by Aleksi Vänttinen on 24/02/2013

  Tämä ohjelma on vain widgetti, joka täytyy itse lisätä Androidin työpöydälle jotta se toimisi. Ohjelmaa ei voi/ole tarkoituskaan käynnistää mistään. This app is a widget that you have to manually add on to your Android desktop for it to work

 • (53 stars)

  by A Google User on 14/10/2012

  Fix it...no app button appears