m:Parking

m:Parking

5,000 - 10,000 downloads

Add this app to your lists
Najpopularnija SMS parking aplikacija u BiH!

Plati parking SMS-om! Ne znaš broj? Ne znaš kako? Uz m:Parking je lako!

m:Parking omogućava plaćanje parkinga u tri klika. Brzo i jednostavno! m:Parking je najbrži način za plaćanje parkinga!

Aplikacija m:Parking omogućava svojim korisnicima plaćanje parking usluga u tri jednostavna klika. Podržava sve gradove u Bosni i Hercegovini u kojima m:tel pruža uslugu plaćanja parkinga putem SMS-a (m:Parking - Banja Luka, Sarajevo, Bijeljina, Kotor Varoš, Teslić). Namijenjena je svim korisnicima Android telefona koji žele brzo i jednostavno da plaćaju usluge parkinga.

Prilikom prvog pokretanja, aplikacija zahtjeva da se unese jedna registracija automobila, koja će se ubuduće smatrati početnom registracijom.

Nakon toga, ali i svaki put kada korisnik ponovo pokrene aplikaciju, ona sama detektuje (korišćenjem mrežnih lokacijskih usluga i/ili GPS-a) lokaciju korisnika tj. grad u kome se nalazi. U slučaju da se grad ne može odrediti, kao početni grad se postavlja zadnji grad za koji je vršeno plaćanje iz aplikacija, a ako plaćanja nije bilo, poćetni grad je Banja Luka. Korisnik uvijek može promijeniti grad na bilo koji od gradova u kojima m:tel pruža uslugu m:Parkinga.

U skladu sa gradom korisniku se nudi spisak i opis brojeva na koje može poslati SMS poruku. Pritiskom (klikom) na jednu od tih opcija, SMS poruka se generiše u skladu sa odabranom registracijom vozila, i nakon potvrde šalje.

Aplikacija sadrži widget koji korisnik može postaviti na jedan od ekrana koje koristi i koji ga obavještava o vremenu kada mu ističe parkiranje ili o tome da trenutno nema važećih parking karata.

U samoj aplikaciji korisnik pritiskom na taster telefona Menu dobija dodatne opcije, kojima može vršiti izbor grada, izbor registracije (ove dvije opcije su ekvivalentne pritisku na padajuće menije sa imenom grada i registracijom), dodati registarski broj (nema ograničenja u broju registracija), ukloniti postojeći registarski broj.

Korisnik, iz istog menija, može odrediti podešavanja:
* da li je uključena notifikacija tj. da li će 5 minuta prije isteka vremena za parkiranje dobiti notifikaciju o isteku parkinga,
* da li se koristi inverzno geokodiranje putem interneta koje je dostupno (ali ne i obavezno) u Banja Luci, Bijeljini i Sarajevu,
* da li se koristi engleski ili srpski jezik.

Kroz isti meni dostupna je i opcija Upomoć, gdje sam? pomoću koje je moguće odrediti bližu lokaciju korisnika tj. da li se korisnik nalazi u prvoj ili drugoj parking zoni u slučaju da se nalazi u Banja Luci ili Tesliću.

Tags: plati parking, parking manijak banjaluka, usluga m parking, bijeljina sms parking, parkiranje, plati code, parking manijak kako da podesim registraciju, način plačanja aplikacija za, kako da podesim parking manijaka, sms plaćanje parking banja luka.

Recently changed in this version

Aplikacija sada podrzava i Celinac.


Last activity on m:Parking
Lists with m:Parking

Some lists where this application appears: LASTA.

Screenshots m:Parking
View bigger - m:Parking for Android screenshot
View bigger - m:Parking for Android screenshot
Comments and ratings for m:Parking
 • (69 stars)

  by Gordan Rudez on 15/02/2014

  Odlicna aplikacija: funkcionalna, korisna, pouzdana, jednostavna.

 • (69 stars)

  by Jovica Blagojevic on 09/05/2013

  U Prnjavoru je nedavno počela naplata parkinga putem sms-a pa bih vas zamolio da dodate i ovaj grad na listu. Unaprijed hvala. .

 • (69 stars)

  by nikolina rudic on 07/03/2013

  Kako se ova usluga naplacuje?

 • (69 stars)

  by A Google User on 02/11/2012

  Odlicno. Samo naprijed.

 • (69 stars)

  by Loder on 01/05/2012

  Aplikacija savrsena u svojoj jednostavnosti i funkcionalnosti. 5+ od mene.

 • (69 stars)

  by distenic on 23/03/2012

  nema sta puno reci sve za 10et

 • (69 stars)

  by Bojan on 10/12/2011

  Bojan
  Dopada mi se aplikacija.