Naša patrola

Naša patrola

FREE

(3 stars)

(916)


Download for Android Like

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
VAŽNA INFORMACIJA - Ukoliko koristite mts 3G internet i ne možete da se prijavite u aplikaciju, pokušajte sa sledećim, u podešavanjima APN-a stavite gprswap umesto grpsinternet i sve će vam raditi bez problema.

Naša patrola omogućava svim korisnicima da samo jednim klikom prijave primećenu policijsku patrolu i da uvek budu obavešteni o patrolama koje su prijavili drugi korisnici. Takođe, svaki korisnik može da potvrdi ili negira prijavljenu patrolu.

Uz pomoć složenog algoritma računa se pouzdanost svakog korisnika, verovatnoća postojanja patrole i uvek se prikazuju maksimalno precizni podaci svim korisnicima.

U donjem levom uglu se nalazi ikonica sa toki vokijem koja služi za prijavu primećene policijske patrole. Ispod nje se nalazi dugme "Lociraj me" u vidu ikonice snajpera. Klikom na ovo dugme vaša detektovana lokacija se postavlja u centar mape.

Na svaku prijavljenu patrolu možete kliknuti i dobiti informacije o verovatnoći da se patrola zaista tu nalazi, kao i ko ju je i kada prvi i poslednji prijavio. Svaku patrolu možete potvrditi ukoliko ste je i vi tu primetili ili negirati ukoliko se patrola više ne nalazi na prijavljenoj lokaciji. Svaki vaš glas se beleži i ukoliko dajete istinite informacije vaša pouzdanost se povećava ili smanjuje ukoliko dajete lažne informacije. Što veću pouzdanost imate vaš glas više vredi.

Patrole možete prijavljivati, potvrđivati ili negirati samo u krugu od 5000m od vaše trenutne lokacije. To znači da morate biti fizički prisutni na lokaciji na kojoj imate akciju nad patrolom, čime se smanjuje mogućnost zloupotrebe i širenja lažnih informacija.

Ukoliko se u krugu od 1500m od vaše trenutne lokacije nalazi prijavljena policijska patrola bićete zvučno obavešteni o tome.

Prilikom registracije biće vam poslat mail sa linkom za potvrdu registracije. Ukoliko vam mail ne stigne u inbox, proverite spam/junk folder. U slučaju bilo kakvih problema prilikom registracije možete nam pisati na forumu http://www.nasapatrola.com/forum/ ili putem mail-a.

Aplikacija je pogodna za korišćenje u celoj Srbiji, kako po većim gradovima kao što su Beograd, Novi Sad, Nis itd. tako i po magistralnim putevima.

Apelujemo na opreznu vožnju i poštovanje saobraćajnih propisa! Nebezbednom vožnjom ugrožavate sebe i ostale učesnike u saobraćaju. Nasa patrola služi isključivo kao sredstvo za deljenje informacija među vozačima.

Sama aplikacija "Nasa patrola" i korišćenje servisa je potpuno besplatno.

Lajkujte Našu patrolu na Facebooku: http://www.facebook.com/NasaPatrola

Zapratite Našu patrolu na Twitter-u: http://www.twitter.com/NasaPatrola

tags: policijske patrole, radarske patrole, radari, radar, radarske kontrole, saobracajne kamere, policijske kamere, alko test, alkotest, kontrola na putevima

Tags: nasa patrola, igo speedcam serbia, ajfon 4s alkotest aplikacija, speedcam igo srbija, igo speedcam srbija, aplikacija alko test za 4, milicija sa toki vokijem, speedcam srbija igo, speedcam serbia for igo.

Recently changed in this version

1.1
- Proširen opseg akcije nad patrolom (prijava, potvrda, negiranje) na 5000 metara
- Korisniku se prikazuju sve prijavljene patrole
- Zvučno upozorenje na patrolu u krugu od 1500 metara


Lists with Naša patrola

Some lists where this application appears: RS.

Comments and ratings for Naša patrola
 • (43 stars)

  by Anja Blanusa on 04/05/2014

  Super aplikacija, mogli bi da ubacite komentare ili da se pojasni sa koje strane stoje

 • (43 stars)

  by Marijan Zagorac on 25/04/2014

  Trebalo bi da postoji opcija da obeležiš patrolu na lokaciji gde si je video, bez obzira da li si fizički još uvek tamo!

 • (43 stars)

  by ime prezime on 13/04/2014

  Godinu ipo poslednji update,ne mogućnost registracije,izbacuje mi već ste registrovani sa ovim mail-om,samo dobra ideja,probajte Vaze.

 • (43 stars)

  by Necu GuglePljus on 27/03/2014

  Najbolja aplikacija na google storeu!

 • (43 stars)

  by Petar Maletic on 14/03/2014

  koji krs od aplikacije

 • (43 stars)

  by Gordan Stanivukovic on 08/03/2014

  Sad cemo da vidimo

 • (43 stars)

  by dronjak88 on 04/03/2014

  Stavite mogucnost gasenja zvucnih obavestenja. Sedim u kuci a telefon pisti na svakih 5 sekundi. To je jedini problem. Sami napred!

More comments