SOS Hinaus

SOS Hinaus

100 - 500 downloads

Add this app to your lists
SOS Hinauksen paikalliset hinausalan ammattilaiset palvelevat teitä kun matkanne keskeytyy tai auto kieltäytyy yhteistyöstä jo kotipihallanne. SOS Hinauksen mobiilisovelluksen avulla näet sijaintisi ja voit hälyttää apua suoraan sovelluksesta koko Suomessa, oli kyse sitten kolarista, moottoriviasta, rengasrikosta tai tyhjästä akusta. Hälytyskeskuksemme lähettää välittömästi lähimmän hinausauton apuun!

SOS Hinauksen verkostoon kuuluu noin 50 hinausalan yritystä ympäri Suomen. Paikalliset ammattilaiset auttavat kaikissa tiepalvelu- ja hinausasioissa 24 tuntia vuorokaudessa. SOS Hinauksen kokeneisiin ja asiakaslähtöisiin ammattilaisiin voit luottaa, oli sitten kyse henkilöauton, raskaan kaluston, moottoripyörän tai asuntovaunun hinauksesta, renkaan vaihdosta, apuvirran annosta, oven aukaisusta tai muusta tiepalvelusta.

SOS Hinaus on osa SOS International –konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin alallaan, erilaisissa hätäpalveluissa. SOS Internationalilla on Suomen lisäksi omat hinausverkostot Tanskassa ja Norjassa, sekä yhteistyökumppaneista koostuva verkosto joka kattaa koko Euroopan.

Tags: sos hinaus.

Recently changed in this version

- Päivitetty versio sovelluksesta, jossa sovelluksen suunnittelua on parannettu.

- Jotta sovellus palvelisi paremmin käyttäjän tarpeita, voi käyttäjä nyt lähettää sijaintinsa ja lisätietoja SOS Hinaukselle, sekä ottaa yhteyttä keskukseen suoraan sovelluksen kautta.

- Lisäksi olemme lisänneet uutissyötteen, josta käyttäjä voi seurata uusimpia SOS Hinauksen uutisia.


Comments and ratings for SOS Hinaus

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!