Vikni Taksi - Викни Такси

Vikni Taksi - Викни Такси

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Видео рецензија од kajgana.com -
http://kajgana.com/makedonski-mobilni-aplikacii-i-del

Апликација на денот на it.com.mk -
http://it.com.mk/aplikatsija-na-denot-vikni-taksi-vo-skopje

Рецензија од gsm.mk -
http://gsm.mk/vikni-taksi

Викни Такси е апликација која ги содржи сите броеви на такси компаните во Скопје. Освен нивното име, е прикажан и попустот што го нуди компанијата, фиксниот и/или мобилниот телефон, како и телефон наменет за испраќање на пилотка/титка, доколку постои таков.

Вградена е и опција наречена „таксиметар“ која овозможува на корисникот да пресмета отприлика колку треба да му биде наплатено за патувањето базирано на тоа колку време се вози и колкав пат е поминат.

Апликацијата има и опција "Најбарани" која го брои вкупниот број на повици кон такси компаниите направени од страна на корисниците на Викни Такси преку апликацијата во периодот од Октомври 2013 до денес. Повиците се бројат постојано, но се освежуваат еднаш дневно.

Има можност за додавање на неколку омилени такси компании и нивно брзо повикување, кое најпрвин ќе се обиде да ѕвони на бројот за пилотка/титка, потоа на мобилиен и крајно на фиксен доколку другите два не се достапни. За тоа на кој број се ѕвони, корисникот е известен непосредно пред повикување на самиот број.

Tags: vikni taksi, taksi vo skopje, vikni taksi aplikacija besplatno, taxi skopje broevi, vikni taxi aplikacija.

Recently changed in this version

- 2.0.0

* Целосно редизајниран интерфејс
* Освежени информации за попусти и броеви
* Подобрена услугата "Најбарани"
* Направен поинтуитивен интерфејс
* Подобрени перформанси
* Поправен баг кој се јавуваше во опцијата "Омилени"
* Исфрлени непотребни функционалности

- 2.1.1

* Поправен сервисот за "Најбарани"
* Промена во некои од попустите


Comments and ratings for Vikni Taksi - Викни Такси
 • (74 stars)

  by Elena Bogdanoska on 22/02/2014

  Vcera se vozev so taksi Jelou I ne davaat 50 denari popust, tuku 40. Neznam Dali e nivna ili vasa greska. Inace super e aplikacijata. Pozdrav.

 • (74 stars)

  by Nikola Kalemdzievski on 31/01/2014

  Si ja naredil jako :D

 • (74 stars)

  by Dragan Manasiev on 28/01/2014

  Заедно со новиот дизајн и дополнителните инфо за попусти и сл ја прават апп многу по корисна ;)

 • (74 stars)

  by David Sazdovski on 27/01/2014

  !

 • (74 stars)

  by Aleksandar Filipovski on 11/01/2014

  Ok

 • (74 stars)

  by Ilija Popevski on 08/12/2013

  gi kopirate amerikancive??? tie se zalat za se i sesto pa znaes bojava ne mi se svigja pa ikona vi e malecka pa ova pa ona..nekoj se potrudil da napravi apkijacija ako ste tolku inovativni napravete si sami ...pozz super app

 • (74 stars)

  by Stefan Stefov on 20/07/2013

  Korisna app. Raboti super na Htc desire s.