Yellow Taxi

Yellow Taxi

FREE

(3 stars)

(316)


Download for Android Like

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Вече можете да повикате такси през смартфона си за секунди, без да говорите с диспечер. Сега с най-добрата таксиметрова компания в София, изпробвайте новото безплатно мобилно приложение Yellow Taxi Mobile! На шумна улица или по време на бизнес-среща, поръчвате такси бързо, удобно, и лесно.

Свалете приложението, регистрирайте свой профил и поръчайте избраното от Вас персонално такси само с две докосвания на телефона.

Приложението Ви дава възможност:
- Да откриете такси около Вас
- Да посочите вашите желания
- Да оцените шофьора на таксито и автомобила
- Да проследите на екрана на телефона си придвижването на Yellow Taxi до желаната от Вас точка.
- и много други ...

Ще спестите време за разговор с оператор и сами ще контролирате пътуванията си в мрежата на Yellow 333.

Основната ни цел с въвеждането на тази нова услуга е да повишим качеството на обслужване. Да Ви дадем възможност за избор на добри и качествени шофьори чрез лесни и удобни инструменти за управление и контрол на предоставяната от нас такси услуга. Надяваме се, че сте готови да участвате в старта на дигиталните такси услуги у нас. Разчитаме на вашето разбиране и подкрепа за развитието на този нов и модерен начин на обслужване!

Обхват на услугата: В момента Yellow Taxi Mobile обслужва клиенти само в София.

ВАЖНО:
На този етап услугата е в период на БЕТА пилотна употреба с частичен достъп до нашите коли и функционалности на услугата. След приключване на пилота, услугата ще бъде достъпна без ограничения.

Ние ценим вашите идеи и оценки. Очакваме вашите коментари на нашите адреси callcenter@yellow333.com, www.facebook.com/yellowtaximobile

За повече информация: www.yellowtaximobile.com Развитие и поддръжка: www.taxistars.net

Как работи?
- Изберете бутона “ Поръчай такси” от началния екран.
- За Ваше улеснение, приложението само намира най-близкия до Вас адрес. Можете да го потвърдите или да го промените.
- Ако не знаете къде отивате, можете лесно да ги намерите с инструментите за избор на адрес - текстово търсене, избор от лични адреси или чрез търсене по карта.
- Потвърждавате с един бутон и системата открива такси около Вас за секунда! Изчакайте докато шофьора приеме, ако той не Ви отговори ще ви насочим към следващия до секунди.
- При отговор от шофьора, Вие получавате пълна информация за неговата кола, модел, рейтинг за качество, включващ оценките на реални потребители като Вас, както и автоматични показатели за качеството на таксиметровия превоз.
- Пътуване на таксито към вас: вие виждате във всеки един момент движението на колата към Вас, заедно с информация за разстоянието и времето за пристигане. При промяна, получавате веднага известие от шофьора за ново време за пристигане или прекъсване на заявка. При прекъсване на заявката, просто пуснете нова заявка.
- Таксито ви очаква: в момента на пристигане, вие получавате известие за 3 минути безплатно изчакване. Ако се забавите, шофьора ще Ви изчака допълнително, но с включен апарат. При липса на връзка след повече от 5 минути, колата ще напусне и това ще бъде отразено във вашата история.
- Пътуване и оценка: по време на пътуване, може да проверите маршрута на вашето пътуване ако не познавате района в който пътувате. След завършване имате възможност да дадете своята лична оценка за пътуването.
- Меню за допълнителни услуги: имате достъп до богат набор от функции - история, адреси, личен профил, смяна на език и парола, изход, помощ, общи условия и въпроси.

Tags: таксистарс, такси старс, старс такси, такси старс за изтегляне, plamen jeliazov, taxi stars за андроид за шофьори, taksi stars, мобилно приложение такси старс, taxi stars, такси старс за андроид.

Recently changed in this version

Разширена функционалност за гласови съобщения.
Нова функционалост за търсене на адреси.
Нова опция за разширено търсене към всички коли.
Подобрения в ползваемостта.
Подобрения в работата на приложението.
Подобрения в рейтинг механизма.


Comments and ratings for Yellow Taxi
 • (45 stars)

  by Pavlina Drosos on 08/05/2014

  Много е удобно. Препоръката ми е оценката за шофьора да не изчезва толкова бързо след края на пътуването. Докато сляза от колата много често вече се е скрила. Също да могат да се променят и трият запазените адреси и да могат да се добавят бележки за шофьора към тях.

 • (45 stars)

  by Radoslav Gerganov on 06/05/2014

  Great app

 • (45 stars)

  by Vy oi on 01/05/2014

  good

 • (45 stars)

  by Andrey Hadjivasilev on 19/04/2014

  Уж 6 месеца без такса повикване, а няма и месец от както го ползвам и последните пъти ми я начисляват. Апликейшънът е добър, но мразя фалшиви рекламни трикове !

 • (45 stars)

  by Ivan Kostov on 17/04/2014

  Супер удобно и лесно се случват нещата!

 • (45 stars)

  by Deyan T on 08/04/2014

  днес успешно закъснях заради тази т.нар. услуга, по-добре си поръчвайте такси по телефона...

 • (45 stars)

  by Koce Spasov on 23/03/2014

  Липсва основа функционалност за отложена поръчка. Примерно днес искам да направа поърчка за утре в 5:45.

More comments