AdriaGUIDE MeđimurjeScreenshots

Description

AdriaGUIDE Međimurje - putni je vodič koji posjetiteljima Međimurja i njegovim stanovnicima omogućuje detaljno, jednostavno, brzo i pregledno pretraživanje, te pronalaženje i upoznavanje sa atraktivnim i zanimljivim lokacijama putem mobilnog uređaja (iPhone/iPad i Android) ili GPS navigacije (Garmin).

Sustav funkcionira kao interaktivni vodič sa više od 300 upisanih objekata i POI lokacija koje su zanimljive različitim kategorijama korisnika. Sadržaji su razvrstani u nekoliko osnovnih grupa:
· Razgledavanje
· Gastro i vino
· Smještaj
· Zabava
· Događanja
· Sport i rekreacija
· Zdravstvo
· Shoping
· Usluge
· Prometne informacije
· Info
· U blizini.

Svaka upisana lokacija sadrži naziv s točnim koordinatama, fotografije, opis, kontakt informacije (adresu, broj telefona, broj faksa, web i e-mail adresu), radno vrijeme,... te druge multimedijalne elemente. Korisnici mogu koristiti i napredni sustav prikaza svake lokacije na karti, te iscrtavanje rute od svoje trenutne pozicije, do odabrane lokacije kroz integrirani GPS sustav – kompas, karta i smjerovi.
POI lokacije se prikazuju redoslijedom prema trenutnoj udaljenosti od korisnika (mogu se označiti i kao „favoriti“ što ih čini brzo dostupnima iz dodatnog izbornika ili pak selektirati po abecedi).
Osim informacija o POI lokacijama i Međimurju, Info izbornik sadrži podatke:
· Turističko-informativni centri
· vremenska prognoza
· stanje na cestama
· važniji telefonski brojevi
· javne službe
· lokalna uprava
· mediji

Vodič je u prvoj fazi izrađen na hrvatskom jeziku, a tijekom 2013. proširiti će se i na druga govorna područja.
Vodič su zajednički izradile tvrtke Multimedia iz Čakovca i Navigo sistem iz Zagreba, u suradnji sa Turističkom zajednicom Međimurske županije.

Users review

from 17 reviews

"Great"

8.2