Albania Smart Guide - albanian

Albania Smart Guide - albanian

FREE

(2 stars)

(11)


Download for Android Like

500 - 1,000 downloads

Add this app to your lists
This guide is in ALBANIAN LANGUAGE ONLY. If you don't speak albanian download the english/italian version

Udhëtimi dhe jetojnë në Shqipërinë e sotme, një vend i lashtë ripërtërihet vazhdimisht. Ne ofrojmë mbështetje me udhëzuesin tonë për turistët dhe banorët të cilët duan të zbulojnë bukurinë e saj, në mes të Mesdheut, duke përfshirë historinë, artin, kulturën mijëvjeçarë. Qytetit, monumentet, Riviera, e getaways qytetit, ne tregoni atyre që ju me drejtime të detajuara dhe orë të transportit.

Tags: smart travel albania, albaniasmartguid.

Comments and ratings for Albania Smart Guide - albanian

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!