Onderweg - Verkeer & Parkeren

Onderweg - Verkeer & Parkeren

FREE

(4 stars)

(3K)


Download for Android Like

500,000 - 1,000,000 downloads

Add this app to your lists
Onderweg - Verkeer, Tanken en Parkeren
ANWB Onderweg brengt je in 1 app alles wat je onderweg nodig hebt: verkeersinformatie (files, flitsers en werkzaamheden), routes, auto/OV planner, samenrijden, benzineprijzen (ook LPG en CNG), laadpalen, parkeertarieven in 150+ gemeentes op straat en in parkeergarages, parkeergeld betalen in bijna 130 steden met de parkeer-betaaldienst ANWB Parkeren*, de Wegenwacht en hulp bij schade. Maak kennis met de meest complete app voor mobiliteit van Nederland. De ANWB gebruikt voor deze app informatie van de volgende dataleveranciers: ANWB Verkeersinformatie, TomTom, DirectLease, Prettig Parkeren, Yellowbrick en ANWB Ledenvoordeel. *Alleen registratie voor ANWB Parkeren is exclusief voor ANWB leden. Alle andere functies zijn openbaar en gratis voor iedereen. Dat is service van de ANWB.

** meer dan 500.000 downloads op Android en daarmee de meest gedownloade Nederlandse parkeer app op Android, de meest gedownloade Nederlandse tank app op Android en een van de meest gedownloade Nederlandse verkeer apps op Android **

Functionaliteiten van deze app (versie 2.8):

- Verkeer en mijn routes inclusief ANWB File Alerts:
Overzicht van het verkeer: files (alle wegen), flitsers (snelwegen) en werkzaamheden inclusief de ANWB verkeersverwachting. U kunt nu ook uw persoonlijke routes en alternatieve routes aanmaken met uw ANWB account. Met de ANWB File Alert krijgt u een gratis pushbericht als er vertraging is op uw vaste routes.

- Parkeren en Parkeeradvies
Bekijk de parkeermogelijkheden in ANWB Onderweg: aan de hand van kleuren laat ANWB zien welke parkeertarieven gelden op straat. Van parkeergarages en parkeerterreinen ziet u de tarieven en openingstijden. De functie Parkeeradvies geeft ook suggesties om goedkoper te parkeren. Vaak is even verderop parkeren goedkoper. Selecteer "parkeer" om uw parkeergeld te betalen met ANWB Parkeren (zie voor meer informatie http://www.anwb.nl/mobielparkeren). Voortaan kunt u betrouwbaar en gemakkelijk uw parkeergeld op straat betalen met de ANWB Onderweg app in bijna 130 steden. Bij ANWB Parkeren betalen ANWB leden geen registratie- of abonnementskosten en betaalt u alleen lage transactiekosten. U betaalt uw parkeergeld achteraf en alleen voor de tijd dat u echt heeft geparkeerd. Kijk voor de voordelige tarieven en gratis registratie op http://www.anwb.nl/mobielparkeren.

- Auto/OV planner (nieuw):
Plan je route met auto, OV of samenrijden in de Auto/OV planner. Handig om de verschillende reismogelijkheden met elkaar te vergelijken.

Goedkoper Tanken app & Oplaadpalen:
Hier kun je tankmogelijkheden (benzine/LPG/CNG) bekijken in ANWB Onderweg. Druk op Tanken en je krijgt de benzineprijzen en het tankstationadres. Heb je een tankstation gevonden met ‘Ledenvoordeel’? Tank dan daar uw benzine en spaar voor korting op vertoon van je lidmaatschapskaart! Nu ook laadpalen voor elektrisch laden voor elektrisch rijders!

- Wegenwacht:
ANWB Onderweg biedt je de Wegenwacht (inclusief handige doorgifte van je huidige locatie).

- Hulp bij schade:
ANWB Onderweg biedt je tips en handige telefoonnummers als je in problemen komt.

Tags: parkeer app nederland.

Recently changed in this version

- Bugfix voor het foutief tonen van kaarten.
- Plan je route nu ook via tolwegen en toltunnels
- Verbeteringen in module Parkeren met koppelingen met Yellowbrick, notificaties en meldingen. Helaas moeten gebruikers van ANWB Parkeren opnieuw inloggen. Excuses hiervoor.
- Verbeterde File alert

Tip: meld je nu via http://www.anwb.nl/mobielparkeren gratis aan voor ANWB Parkeren zodat je met deze app makkelijk kunt parkeren in 130 steden en je alleen voor de werkelijke parkeertijd betaald.


Comments and ratings for Onderweg - Verkeer & Parkeren
 • (66 stars)

  by Sjoerd Mans on 29/03/2015

  Update 29 Maart 2015: Ja, het probleem is opgelost. Bedankt voor de ondersteuning. _--------____________________________________________*___*__Hi, I registered for ANWB parkeren, but then it turned out the app cannot run on my device (Andoid Phone with version 4.4.2). That's a big disappointment! What's wrong with it? So many people have Android Kitkat and this app is not working on it? May

 • (66 stars)

  by Vincent Ouwehand on 21/03/2015

  Last update I troupes a ton of bugs

 • (66 stars)

  by Daniel Koffeman on 11/02/2015

  Super makkelijk en snel parkeren en duidelijk!

 • (66 stars)

  by Jos Blom on 21/01/2015

  Crashes frequently, does not always provide delays (although TomTom website does), requires GPS continously switched on to work properly, well functioning alarm on selected routes still a wish

 • (66 stars)

  by Bill Yang on 13/12/2014

  Use it to find fuel price and parking price, very convenient.

 • (66 stars)

  by Rene van Maasakkers on 24/11/2014

  Is een verademing geen gehannes met parkeergeld meer nodig. En je betaald per afname, superhandig!

 • (66 stars)

  by Stal der on 18/11/2014

  Ata based on startingpoint not current location. To bad. Deleted the app because of this.

More comments