ANWB Wegenwacht Pechhulp appScreenshots

Description

Met de ANWB Wegenwacht app kunt u snel en gemakkelijk in contact komen met de Wegenwacht. In Nederland weet de Wegenwacht met behulp van de locatiebepaling van je telefoon zelfs precies waar u geholpen moet worden.

Met behulp van de app wordt een telefoonverbinding tot stand gebracht waarbij in Nederland, indien gewenst, tevens uw locatie wordt doorgeven aan de ANWB.
Dit kan u tijd en moeite besparen bij het beschrijven van uw locatie.

Functies:
- Pech melden
- Doorgeven van belangrijkste gegevens opgedeeld in categorieën:
* Soort pech
* Kenteken
* Locatie
* Lidmaatschapsnummer
* Telefoonnummer

We verlenen elke dag aan meer dan 3.000 leden pechhulp. En dat doen we met onze eigen mensen en wagenpark zodat we u snel op weg kunnen helpen. U kunt altijd de Wegenwacht bellen, ook voor advies. Als het nodig is, komen we naar u toe. Zo kunt u goed voorbereid op weg. Dus meer service voor hetzelfde geld! Bent u nog geen lid dan kunt u op anwb.nl/wegenwacht het voor u meest passende pakket aanvragen.

Wat ANWB-leden over de app zeggen...
"De app doet precies wat hij moet doen: er voor je zijn als het nodig is! De app geeft aan waar je staat, zodat je je hierover niet druk hoeft te maken”

“Ik hoopte deze app nooit te hoeven gebruiken. Helaas bleek de realiteit anders. Één druk op de knop was voldoende om de Alarmcentrale aan de telefoon te krijgen. Ze wisten snel mijn locatie te bepalen en binnen 45 minuten stond de Wegenwacht bij ons. Geen stress over lidmaatschapsnummers en het adres waar ik stond. De app deed wat ‘ie moest doen.

Users review

from 2.185 reviews

"Great"

8.6