ANWB Wegenwacht

ANWB Wegenwacht

FREE

(4 stars)

(1K)


Download for Android Like

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
Met de Wegenwacht applicatie van de ANWB kunt u snel en gemakkelijk in contact komen met de Wegenwacht. Zowel in binnenland als buitenland* weet de Wegenwacht waar u staat met behulp van de GPS Tracker. Met behulp van de applicatie wordt namelijk een telefoonverbinding tot stand gebracht waarbij, indien gewenst, tevens uw locatie wordt doorgeven aan de ANWB. Dit kan u tijd en moeite besparen bij het beschrijven van uw locatie.

Extra functies:
-Adviesvideo’s: hoe verwissel ik een lekke band, starten via startkabels, etc.
-Uitleg dashboardiconen: wat te doen wanneer het lampje brandt? Bekijk de betekenis en het advies van de ANWB. Bij twijfel kunt u altijd de Wegenwacht bellen.
-Het hele jaar door relevante tips en advies om pech te voorkomen.
-Daarnaast worden in de Wegenwacht applicatie de belangrijkste statistieken getoond.

We verlenen elke dag aan meer dan 3.000 leden pechhulp. En dat doen we met onze eigen mensen en wagenpark zodat we u snel op weg kunnen helpen. Zeker nu het winter is! U kunt altijd de Wegenwacht bellen ook voor advies en als het nodig is, komen we naar u toe. Zo kunt u goed voorbereid op weg. Dus meer service voor hetzelfde geld! Bent u nog geen lid dan kunt u via de applicatie een Wegenwacht lidmaatschap afsluiten of naar http://www.anwb.nl/wegenwacht surfen.

*Voor gebruik in het buitenland is een dataverbinding vereist. Let wel op dat hiervoor roaming kosten door uw provider in rekening worden gebracht. Informeer bij uw provider voor de exacte tarieven.

Recently changed in this version

- Aangepast design
- Berichten module
- Bugfixes


Comments and ratings for ANWB Wegenwacht
 • (66 stars)

  by Carol De Wijs Torrance on 24/10/2014

  Works very well. ..super

 • (66 stars)

  by Wybo Kuperus on 30/05/2014

  Eindelijk weer eens een app die écht wat toevoegd aan onze drukke leventjes. Eén keer gegevens invullen en daarna hoef je bij gebruik alleen nog je locatie aan te wijzen..... vervolgens even bellen met de centrale en alles is al bekend! Geen lastige uitleg meer over tweede parkeerplaats rechts naast de supermarkt..... Ideaal!!

 • (66 stars)

  by Nyirinkwaya Francis on 31/01/2014

  Goed