Blue Zone (Синя зона)Screenshots

Description

The app assists you when parking in Bulgaria.

Приложението помага при паркиране в България и в синята зона на София и Бургас.

След като добавите регистрационния номер на вашия автомобил, можете да изпращате съобщения до Синя зона без да е нужно да въвеждате регистрационен номер и номер на синя зона всеки път.

Приложението позволява да изберете период за паркиране по дълъг от един час, което ще автоматизира изпращането на съобщения на всеки изминал час от избраният период. Можете да прекъснете изпращането на последващи съобщения като натиснете бутона "Спри".

При паркиране на други паркинг зони (търговски центрове), можете да запазите бележка, да активирате аларма която да ви напомни за изтичане на периода за паркиране и да следите оставащото време.

Можете да добавете и widget, който да показва на удобно за вас място оставащото време за паркиране, кога ща се изпрати ново съобщение и кога за последно сте използвали приложението.

Помага да намерете вашата автомобил като запазва местоположението на вашият автомобил. Тази опция работи само на открито. Изберете МЕНЮ и опцията История/Карта за карта на която е отбелязано местоположението на вашият автомобил.

Mobiltel HTC Application Factory

Tags: синя зона софия карта , blue , синя зона карта , blue zone , sprite star rating script , история карти , андроид паркиране софия , номера на Синя зона , номера синя зона българия

Users review

from 30 reviews

"Great"

8