Bongo-StadsplannerScreenshots

Description

Met Cities by Bongo keer je een stad binnenstebuiten en leer je ze kennen op een andere manier. Elke Cities by Bongo bevat een stadsgids met originele tips van locals, een stadsplan en een belevenisbon om te shoppen, te lunchen, een museum te bezoeken, … Momenteel kun je dankzij Cities by Bongo volgende steden (her)ontdekken: Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent en Luik.
 
Bovendien kun je nu ook online een persoonlijk stadsbezoek uitwerken met extra info, een kaart en een route die je langs jouw favorieten brengt. Je kunt alles uitprinten of downloaden op je smartphone.

Hoe werkt de mobiele app?
 
· Ga naar www.citiesbybongo.be, geef het nummer van je Bongo in (je vindt dit nummer op je voucher) en stel een persoonlijk programma samen.
 
· Selecteer de partner van je keuze en geef ook aan wat je persoonlijke interesses voor de rest van de stad zijn. Wil je ook (andere) musea bezoeken, wil je shoppen combineren met een wandeling in een park en een terrasje aan de rand van het water? Vermeld ook op welke dag je de stad wil bezoeken en van waar je vertrekt (station, hotel, bezienswaardigheid, parking,… ).
 
· De Bongo-stadsplanner werkt een persoonlijk stadsbezoek uit voor jou, inclusief een kaart, routebeschrijving en achtergrondinformatie over de zaken die jij interessant vindt. Je kunt dit bewaren, uitprinten of downloaden op je smartphone. Zo vind je doodeenvoudig de weg door de wirwar van straatjes. Veel plezier!

Tags: google bongo rome , bongo stadsplanner , app van bongo citytrip , app plattegrond gent , bongostadsplanner , stadskaart gent , stadsplanner barcelona , stadsbezoek , stadsplanner brugge

Users review

from 3 reviews

"Poor"

2