Corendon

Corendon

FREE

(3 stars)

(155)


Download for Android Like

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Corendon Vliegvakanties is de eerste Nederlandse reisorganisatie die een Android app ter beschikking stelt en natuurlijk geheel gratis. Met deze app kun je heel eenvoudig:

- Lastminute reisaanbiedingen bekijken
- Zoeken naar reizen
- Hotels bekijken
- Een prijsopgave aanvragen
- Bestemmingsinformatie opvragen
- Nieuwsberichten lezen
- Diverse handige functies die te gebruiken zijn tijdens de vakantie

Heeft u een vakantie geboekt? Dan kunt u voor aanvang van uw reis alle informatie oproepen die u nodig heeft voor uw reis. Corendon klanten beschikken met deze Android applicatie dus altijd over de meest recente informatie voor aanvang van de reis.

Erg handig tijdens uw vakantie is het (audio) woordenboek waarmee u beschikking heeft tot 100 handige woorden en zinnen die gebruikt kunnen worden op de vakantiebestemming. Het woordenboek bestaat uit basiszinnen die veel gebruikt worden tijdens een vakantie zoals het vragen naar de rekening in een restaurant of het vragen naar de weersvoorspellingen. Deze functie is niet alleen leuk om te gebruiken maar ook erg handig. Uw telefoon bevat alle nodige informatie die nodig is voor en tijdens het reizen!

Tags: corendon ads, vakantie woordenboek, corendon, code corendon, qr code corendon.

Recently changed in this version

Voortgangsindicator bij het opvragen van de prijzen.


Comments and ratings for Corendon
  • (43 stars)

    by Sam Wouters on 05/01/2013

    App is nutteloos. Na een zoekopdracht worden er geen hotels geladen, de melding van gegevens laden blijft eeuwig staan. Terug verwijderd. Spijtig want zou veel potentieel kunnen hebben.