CZ ReishulpScreenshots

Description

Buikpijn in Portugal, been gebroken in Zuid-Afrika, auto-ongeluk in Kroatië of paspoort gestolen in Zwitserland? Hier denkt u liever niet aan. Maar als het u overkomt, dan wilt u meteen de juiste hulp inschakelen. Met CZ Reishulp hebt u ook in het buitenland ondersteuning als u hulp nodig hebt.

CZ Reishulp is ontwikkeld voor verzekerden van CZ in samenwerking met SOS International.

1) ALLE NUMMERS BIJ DE HAND

Politie/brandweer/ambulance
CZ Reishulp biedt u in geval van nood toegang tot de landelijke alarmdiensten in ruim 200 verschillende landen.

CZ Helpline
Krijgt u in het buitenland te maken met gezondheidsklachten of hebt u niet spoedeisende medische vragen? Met CZ Reishulp krijgt u met één druk op de knop een Nederlandse verpleegkundige van de CZ Helpline aan de telefoon. De verpleegkundige, die wordt bijgestaan door een arts, kan u adviseren of u naar een arts moet en waar u die kan vinden.

CZ Klantenservice
Met vragen over medische vergoedingen of andere vragen over uw zorgverzekering in het buitenland, kunt u terecht bij CZ Klantenservice.

Alarmcentrale verzekeraars
Via CZ Reishulp hebt u direct contact met de alarmcentrales van uw reisverzekeraar, autoverzekeraar of autopechservice.

Bankpassen/creditcard blokkeren
U hebt direct toegang tot het telefoonnummer van uw bank of creditcardmaatschappij om uw pas of card te blokkeren.

Nederlandse ambassades/consulaten
U hebt de adresgegevens en telefoonnummers van Nederlandse ambassades/consulaten in ruim 200 verschillende landen bij de hand.

2) LOCATIE OP SCHERM
Als u contact hebt met de politie of alarmcentrale, wordt altijd de vraag gesteld: “Waar bent u?” CZ Reishulp laat precies zien waar u bent.

3) POLISNUMMER BIJ DE HAND
Uw polisnummers zijn lastig te onthouden. Daarom kunt u deze meteen terugvinden in CZ Reishulp. Handig als daar naar wordt gevraagd!

Tags: cz reishulp apk , contact , cz reishulp , developer cz reishulp , ongeluk zwitserland , polisnummer , sos op reis apk

Users review

from 87 reviews

"Good"

5.6