FREE DOWNLOAD

De Gule Sider - Søg • Opdag

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Description

  Få hele kvarteret i lommen med DGS. Den populære gratis app har forvandlet sig fra en digital telefonbog, der giver dig kontaktoplysninger på firmaer og personer til en nem og smart genvej for dem, der gerne vil opdage nye oplevelser i nærheden.

  Dyk ned i funktionen 'Oplevelser i nærheden' og få et perfekt overblik over alt, der er i nærheden. Butikker, restauranter, spændende Wikipedia-artikler og meget mere. Baseret på din position på kortet viser vi dig spændende spisesteder, overnatning, shopping og kulturelle tilbud i nærheden.

  Og husk at du kan oprette tips fra din hverdag og dele dem med andre brugere af DGS app'en. Upload billede og tekst og fortæl om en begivenhed, et godt tilbud, yndlingsrestauranten eller bare et godt sted at shoppe.

  DGS app'en indeholder bl.a.:

  - 'Oplevelser i nærheden'-funktion, der præsenterer nærområdet i et detaljeret og billedcentrisk format. Inkl. restauranter, Wikipedia-artikler og andet nyttigt.
  - Mulighed for at skrive tips om spændende tilbud og begivenheder.
  - Opdateret restaurantsøgning med nyt inspirationsfilter.
  - Kort i høj opløsning, hvor du kan vælge almindelige kort, luftfotos, hybrid (luftfoto med vejnavne), gadefoto og historiske fotos fra 1954.
  - Enkel integration med DGS GPS - med ét tryk starter du den gratis offline GPS, som leder dig den rette vej.
  - Se hvem der ringer og lad app'en advare dig, når du modtager et uønsket opkald.
  - Undgå bilkøer. Aktivér 'live traffic', og se, hvilke veje du skal undgå.
  - Rutebeskrivelser for både bil, cykel og kollektiv transport.
  - Hurtigt design med kortet som udgangspunkt

  App'en vil spørge om tilladelse til at tjekke de opkald du modtager, som ikke findes i din kontaktbog (telefon og sms), så du automatisk kan se, hvem der ringer eller sender dig en sms. Bemærk at vi ikke læser eller gemmer nogen data, vi slår bare nummeret op for dig.

  Users review

  from 651 reviews

  "Great"

  7.6