Gorinchem

Gorinchem

500 - 1,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Gorinchem for Android screenshot
View bigger - Gorinchem for Android screenshot
View bigger - Gorinchem for Android screenshot
Digitale gemeentegids Gorinchem

Digigids Gorinchem is een dynamische, gezellige en levendige stad met goede voorzieningen, en voldoende onderwijs. Alle informatie hierover kunt u vinden in de vernieuwde digitale gemeentegids 2010/2011. Denk aan informatie over het bestuur, gemeentelijke producten en diensten, de bedrijven, de scholen, de kerken, de verenigingen en andere organisaties handig bekijken. U kunt hiermee ook zoeken op bedrijven en door middel van Google maps meteen de locatie van de bedrijven vinden.

Daarnaast vindt u informatie over de historie, ontwikkelingen op het gebied van cultuur, recreatie en toerisme, sport etc. Kortom; een handzaam overzicht van gegevens en adressen die u de weg wijzen naar het bloeiende verenigingsleven en de organisaties en instanties in die Gorinchem rijk is. Om actuele ontwikkelingen te volgen kunt u kijken op de website van de gemeente www.gorinchem.nl
Deze wordt dagelijks aangepast en hier kunt u de meest actuele informatie vinden over de gemeentelijke organisatie en ontwikkelingen in de stad.

Er verschijnt naast deze digitale gemeentegids ook een papieren gids en een plattegrond van Gorinchem, van dezelfde uitgever.

Gorinchem heeft een zeer boeiende samenleving. Velen voelen zich er thuis. “Samen leven”, “samen opgroeien” en “samen naar school” komen in allerlei onderdelen van het werk van de gemeente terug. Iedereen doet mee en moet ook mee kunnen doen!

Recently changed in this version

Sterk verbeterde interface


Comments and ratings for Gorinchem

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!