Gouda Historisch

Download Gouda Historisch Gouda Historisch icon

Gouda Historisch

by: Walk the City | 2 2

2 Users
rating

Screenshots

Description

Historisch Gouda: Gouda is bekend om kaas, kaarsen, stroopwafels en Goudse pijpen. Tijdens deze wandeling van circa 4 kilometer leiden we je langs al deze, en nog veel meer, Goudse zaken.

Gouda was een echte handelsstad met veel welvaart. De statige panden in de historische binnenstad van Gouda getuigen van deze welvaart. Ook de vele markten, waarvan de kaasmarkt het meest bekend is, is kenmerkend voor Gouda. Straatnamen, zoals Achter de Vismarkt, de Turfmarkt en de Nieuwe Markt herinneren nog aan dit marktverleden.

Hoewel je op een willekeurig punt de wandeling kunt beginnen, kun je in de app kiezen uit een aantal vooraf gedefinieerde instappunten. Eén van de instappunten is aan het begin van de Kleiweg bij de Kleiwegbrug, nabij het Centraal Station: http://www.WalktheCity.eu/go/to.php?p=4.

Smartphone stadswandelingen van Walk the City leiden je met gedetailleerde foto’s en heldere instructies in plaats van plattegrondjes. Ook als de GPS-ontvangst of internetverbinding wegvalt of zelfs helemaal niet beschikbaar is, kun je blijven genieten: Walk Smart, Walk the City! - WalktheCity.eu

Users review

from 2 reviews

"Poor"

2