Hanzesteden

Hanzesteden

FREE

(3 stars)

(24)


Download for Android

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Hanzesteden for Android screenshot
View bigger - Hanzesteden for Android screenshot
View bigger - Hanzesteden for Android screenshot
View bigger - Hanzesteden for Android screenshot
Gluren door Muren in 7 Hanzesteden langs de IJssel.

Gluren door Muren met je smartphone in zeven Hanzesteden langs de IJssel: Zwolle, Deventer, Zutphen, Kampen, Doesburg, Hattem en Hasselt.

In iedere Hanzestad zijn twee verschillende wandelingen beschikbaar: een cultuurhistorische en een kinderspeurtocht.
De cultuurhistorische wandeling leidt u door het historische centrum van de Hanzesteden en laat u de mooiste plekken en gebouwen zien. Het bijzondere is dat u bij de historische panden naar binnen kunt kijken met uw smartphone. U krijgt foto's te zien van bijzondere kenmerken uit de interieurs van de gebouwen. Bij alle gebouwen krijgt u informatie in beeld en commentaar.
De kinderspeurtocht is er voor (ouders met) kinderen. Laat de historie van de Hanze tot leven komen op je smartphone! De speurtocht leidt je door het historische centrum van de Hanzestad en laat je er mee kennismaken door verhalen, vragen en opdrachten.

Tags: hanzesteden, speurtocht voor kinderen door zwolle, hanze speurtocht, speciale cameras gluren, gluren met smartphone zwolle, hanze deventer, panden hanze deventer, gluren door muren in hanzesteden, finesounddiscolampe gekluren, wandelen zwolle.

Recently changed in this version

Fixed slow GPS fix at startup


Comments and ratings for Hanzesteden

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!