Hanzesteden

Download Hanzesteden Hanzesteden icon

Hanzesteden

by: Vizzy Media | 6.8 24

6.8 Users
rating

Screenshots

Description

Gluren door Muren in 7 Hanzesteden langs de IJssel.

Gluren door Muren met je smartphone in zeven Hanzesteden langs de IJssel: Zwolle, Deventer, Zutphen, Kampen, Doesburg, Hattem en Hasselt.

In iedere Hanzestad zijn twee verschillende wandelingen beschikbaar: een cultuurhistorische en een kinderspeurtocht.
De cultuurhistorische wandeling leidt u door het historische centrum van de Hanzesteden en laat u de mooiste plekken en gebouwen zien. Het bijzondere is dat u bij de historische panden naar binnen kunt kijken met uw smartphone. U krijgt foto's te zien van bijzondere kenmerken uit de interieurs van de gebouwen. Bij alle gebouwen krijgt u informatie in beeld en commentaar.
De kinderspeurtocht is er voor (ouders met) kinderen. Laat de historie van de Hanze tot leven komen op je smartphone! De speurtocht leidt je door het historische centrum van de Hanzestad en laat je er mee kennismaken door verhalen, vragen en opdrachten.

Tags: hanzesteden , speurtocht voor kinderen door zwolle , hanze speurtocht , speciale cameras gluren , gluren met smartphone zwolle , hanze deventer , panden hanze deventer , gluren door muren in hanzesteden , finesounddiscolampe gekluren

Users review

from 24 reviews

"Good"

6.8

Users activity

Hans

by Hans

Downloaded