Hornsyld KøbmandsgaardScreenshots

Description

Navnet Hornsyld Købmandsgaard lyder måske beskedent og en smule gammeldags, når det tages i betragtning, at vi omsætter for ca. 1 miliard kroner årligt. Men det er ingen tilfældighed, at navnet har hængt ved i 75 år, for både den lille by Hornsyld og den oprindelige Købmandsgaard er stadig den kilde, hvorfra alle koncernens aktiviteter udspringer.

Den gode handel i centrum
Jørgen A. Jepsen senior grundlagde Hornsyld Købmandsgaard A/S i 1932, og selv om det set udefra er noget ganske andet sønnerne Niels og Jørgen Jepsen har drevet de sidste mange år sammen med direktør Lars Christensen, så er det stadig ønsket om at tilbyde en god handel, der driver værket.
Vi er ganske vist vokset med opgaven og blevet til en stor og moderne forretning, men det er stadig den personlige betjening og direkte adgang til kompetent rådgivning, vi ønsker at give vore kunder.

Trofaste kunder og medarbejdere
Det er imidlertid ikke kun familien Jepsen og de lokale kunder, der har en lang historie i firmaet. Den tætte kontakt og de gode relationer mellem medarbejderne kan aflæses direkte i ansættelsesstatistikkerne: 25-års jubilæer er ikke usædvanlige, og der er også hen ad vejen fejret flere 40-års jubilæer.

Vi er leverandør til private, til landbruget og til erhvervslivet. Aktiviteterne omfatter, foruden olie/benzin, trælast, byggeri, grovvarehandel også forretningsområderne udvikling, produktion og markedsføring af egne mærker indenfor grovvarer.

Tags: hornsyld købmandsgaard , hornsyld købmandsgård , hornsyld købmandsgård lars christensen , lars christensen hornsyld k , visit hornsyld