Карти България Офлайн

Download Карти България Офлайн Карти България Офлайн icon

Карти България Офлайн

by: RADEFFFACTORY

FREE DOWNLOAD 8.2 847

8.2 Users
rating

Screenshots

Description

Offline BG Maps
Това са офлайн карти на много градове в България. Приложението не се нуждае от интернет или GPS за да работи (изискването за интернет е само с цел показване на реклами), то не е навигация, а просто съвкупност от карти на български градове. Картите са подробни, а по големите областни градове имат изобразени и маршрути на автобусите, както и номерата на жилищните блокове на съответните улици. За сега градовете са около 80. Поради големият размер на приложението, е добавена възможност за преместване на картата с памет, което може да направите от мениджъра на приложения на телефона ви, след което самата апликация ще стане по-малка от 1 MB. Картите не са правени от мен, аз просто съм ги подбрал. Поради тази причина, някои от тях може да са доста стари. При възможност ще ги обновявам с по-нови.
Внимание! Приложението не е навигация, не изисква интернет и GPS. Целта му е да върне изживяването от ползването на старите хартиени карти.

Tags: карта на българия , карта на бг за , bg карта , офлайн навигация за андроид на българия , навигация за андроид , gps log bg karti 2013 , карта на българия за навигация , gps навигация за андроид free bg

Users review

from 847 reviews

"Great"

8.2

Users activity

Dimitur

by Dimitur

Downloaded

Joro

by Joro

Downloaded

Petar

by Petar

Downloaded

denaivanova@gmail.com

by denaivanova@gmail.com

Downloaded

Danail

by Danail

Downloaded

Атанас

by Атанас

Downloaded

Веселин

by Веселин

Downloaded

Християн

by Християн

Downloaded

nikolai

by nikolai

Downloaded