KnapzakroutesScreenshots

Description

Knapzakroutes – avontuurlijke wandelingen door onbekend Drenthe!

Knapzakroutes zijn al jarenlang een begrip binnen de Nederlandse wandelwereld. Anders dan de meeste wandelroutes, houdt de Knapzakroute zich niet aan de geijkte wandelpaden, waardoor de wandelaar op echt unieke plekken komt. Met de Knapzakroutes maakt u kennis met het onbekende Drenthe, langs paden die je moet weten om ze te kunnen vinden!

In totaal zijn er 63 Knapzakroutes die samen een wandelnetwerk door Drenthe vormen van meer dan 1000 kilometer door minstens 70 dorpen. Deze routes laten u op sportieve en avontuurlijke wijze kennismaken met het Drentse landschap in al haar verscheidenheid.

Knapzakroutes – de applicatie.

Deze applicatie geeft een overzicht van álle beschikbare Knapzakroutes met de specifieke gegevens per route (afstand, begaanbaarheid paden, startpunten met GPS-codes, bereikbaarheid). In de fotogalerij zijn van elke route een aantal beelden opgenomen waardoor u alvast een voorproefje krijgt van de wandeling. In de applicatie is het Knapzak-ABC opgenomen; hierin worden de meest voorkomende begrippen uitgelicht die u tijdens een wandeling door het Drentse landschap kunt tegenkomen. Tezamen vormen deze begrippen een beknopt overzicht van de geschiedenis en ontwikkeling van het Drentse landschap.

Bij aanschaf van deze applicatie ontvangt u de complete Knapzakroute Gasteren. U kunt dus meteen aan de wandel! U ziet de overzichtskaart van de route waarop aangegeven wordt waar u zich bevindt. Onderweg wordt u gewezen op bijzondere details in het landschap en maakt u kennis met het dorp Gasteren en haar geschiedenis. Tijd voor een kopje koffie: de applicatie toont u de dichtstbijzijnde horecagelegenheid.

Heeft u de smaak te pakken en wilt u meerdere Knapzakroutes lopen met uw telefoon: van een aantal Knapzakroutes is de volledige route al beschikbaar; de overige routes zijn in boekvorm verkrijgbaar. Uiteindelijk zullen alle routes ook via de applicatie verkrijgbaar zijn.

Wij wensen u veel wandelplezier met de Knapzakroutes-applicatie!

Tags: wandelroutes , wandel , wandelen , wandelroutes voor , wandelroutes op , wandelroute , wandelingen , wandelen gratis , wandelroutes via ?

Users review

from 7 reviews

"Poor"

2.6