mobilEST programguideScreenshots

Description

You can easily search for events in your area and locations with the mobilEST application – wherever you are in Hungary.
The application combines the functionality of the Android smartphones with the effectiveness of a real mobile guide for the cultural and entertainment events and venues in Hungary. Using the phone’s ability to precisely note the exact location and time, through mobilEST the user could find on the fly one’s way to the screenings of the new 3D movie hit in the next 20 minutes or two hour period or if there’s a bar in a walking distance.
mobilEST answers the eternal questions of anyone who’s in for some fun – if it’s “where do we go?” then the answer’s “right on the map” – according to his whereabouts at the moment the user receives detailed information as well as photos of the nearest location in a 1 km radius (cinemas, theaters, bars & restaurants) plus a detailed info on the events happening there. And if the question is “what do we do?” then the quick answer to it is “starting soon” – the information on the events starting in a two hour period in each of the five cities.
Besides detailed and well-structured information on cultural events and entertainment, mobilEST momentarily delivers the whole content of the site – intriguing articles, interviews with urban heroes as well as categorized information on the latest and most interesting events and venues in town.
Have fun!

---------

A mobilEst alkalmazással – bárhol is legyél az országban – könnyedén megkeresheted a közeledben lévő eseményeket és helyszíneket.
Az alkalmazás egyesíti az Est újság hordozhatóságát és az est.hu weboldal rengeteg információját. Számos funkció segíti, hogy megtaláld a neked megfelelő programot.
Ha nem tudod még, hogy mit szeretnél csinálni, az Ajánlóban olvashatsz részletes értékelést mindenféle kulturális eseményekről (mozi, színház, kiállítás, zene, stb.) amik alapján könnyebben (vagy nehezebben...) dönthetsz.
Ha tudod, hogy szabad a következő néhány órád, akkor a Még eléred menüpont alatt megnézheted, hogy milyen programok kezdődnek a következő 1-2 órában a közeledben.
Ha szeretsz csak úgy bóklászni a városban, akkor a Térképen megnézheted, hogy milyen helyek vannak a közeledben és a jobbnál jobb kocsmaútvonalakat tervezhettek a barátaiddal. Vagy mehettek össze-vissza is.
A Kategóriák böngészése alatt megtalálsz minden eseményt és helyszínt csoportosítva, így előre megtervezheted a napjaidat, heteidet. Az eseményeket rögzítheted a Naptárba, így nem maradsz le róluk. Ha nem vagy kíváncsi minden eseményre, akkor a Profilok segítségével kiszűrheted, elrejtheted a fölösleges kategóriákat (pl. ha trendi vagy, akkor nem jelennek meg a színházi, balett és családi programok).
A Keresőben értelemszerűen kereshetsz helyek és jövőbeni események között így nem kell böngészned a több tucat kategória között.

Jó szórakozást!

Tags: mobilest , kéktúra , programajánló , mobil est alkalmazás

Users review

from 98 reviews

"Good"

6.6