Musea Noord Holland

Musea Noord Holland

10 - 50 downloads

Add this app to your lists
Musea Noord Holland bied u informatie over alle 200 musea in de provincie Noord Holland.

Zo kunt U zoeken op Musea per Stad, Musea geldig met Museumkaart, Musea op Soort, Musea met gratis toegang, Musea toegankelijk voor minder valide, Musea met Exposities, Kinder Musea, Sorteren op Boeiend, Sorteren op Leerzaam, Sorteren op omweg waard en Openluchtmusea.

De informatie is uitgebreid en duidelijk zo leest U wat u kunt verwachten in het museum, openingstijden, toegangsprijzen, adres en telefoonnummer, altijd 5 musea die U in de buurt kunt vinden, welke voorzieningen er aanwezig zijn en vaak ook een route uitleg per openbaarvervoer en/of auto. Beschikt U over GPS dan brengt Musea Noord Holland U tot voor de deur van het museum.

Tevens kunt U ieder museum opslaan als favoriet zodat U deze weer snel kunt terug vinden

Ook beschikt U over een Snelgids Exposities waarin U in vogelvlucht kunt zien welke exposities er zijn of komen. Gaat U naar de desbetreffende musea dan vind U daar een uitgebreide omschrijving over de expositie. Musea Noord Holland haalt iedere 2 maanden een bestand op waarin de laatste update van de exposities staan, tevens ontvangt U ook een nieuwe Snelgids Exposities. Mocht er iets veranderd zijn betreffende informatie over de musea dan ontvangt U ook deze geheel automatisch.

Deze App is nog niet geschikt voor tablet's

Tags: alle musea van noord holland.

Comments and ratings for Musea Noord Holland

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!