OmgevingsAlert

OmgevingsAlert

FREE

(2 stars)

(58)


Download for Android Like

5,000 - 10,000 downloads

Add this app to your lists
Deze app toont je de actuele vergunningsaanvragen voor de omgevingsvergunningen bij jou in de buurt (of rond een ander adres naar keuze). Op deze manier kun je eenvoudig zien waar er plannen zijn die jouw leefomgeving kunnen beïnvloeden: Een dakkapel van je achterbuurman, een kapvergunning van bomen in de buurt, een schutting of reclamebord naast je huis, industrie in de buurt... Je komt het allemaal te weten: Op een duidelijk kaartje, een overzichtelijk lijstje of met handige push-berichten, wat jij wil!

Er doen steeds meer gemeenten mee, dus stel jouw locatie en afstand in en je kunt meteen aan de slag! Voor een overzicht van deelnemende gemeenten en meer informatie, kijk je op: http://www.omgevingsalert.nl.

OmgevingsAlert is bedacht en gemaakt door Andersteboven, http://www.andersteboven.nl, en 9 to 5 development, http://www.9-to-5.nl, (c) 2011.

Recently changed in this version

- material design
- probleemoplossingen


Comments and ratings for OmgevingsAlert
  • (34 stars)

    by Marnie van der Wel on 13/04/2013

    Wat ik niet goed begrijp is waarom de app zoveel permissies vraagt die volgens mij niet echt nodig zijn zoals het kunnen bellen van telefoonnummers en het opvragen van de google service configuratie (inlog tokens etc.). Voor de rest een prima app.