Parkering Göteborg

Parkering Göteborg

FREE

(2 stars)

(86)


Download for Android Like

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists

+ By Göteborgs Stads Parkeringsaktiebolag

Genom Parkering Göteborg hoppas vi kunna hjälpa dig som trafikant att hitta p-platser i Göteborg. Vi vill även ur ett miljöperspektiv reducera koldioxidutsläppen.

Parkering Göteborg är till för dig som brukar parkerar i Göteborgs Stad och dess närområden. Genom applikationen kan du snabbt hitta närliggande p-platser baserat på din positionering, se antal lediga p-platser i realtid, motsvarigheten i centrala Göteborg är de dynamiska skyltar som visar antal lediga p-platser för en parkeringsplats eller p-hus. Övriga p-platser visar statisk information i form av totalt antal p-platser.

Denna information visualiseras grafiskt med hjälp av en karta. Genom att klicka på en p-plats tillhandahålls detaljerad information om den valda p-platsen. Såsom hur många platser det finns, priser för olika tidpunkter på dygnet, antal automater och möjliga betalningssätt. Med hjälp av den inbyggda ruttplaneringen förenklas transporten att ta sig från utgångspunkten till vald p-plats.

För dig med boendekort finns en kartvy som endast visar de p-platser där ditt boendekort gäller. Du som är ute efter en besöksparkering har möjlighet till att filtrera p-platser baserat på Bilar, Bussar, MC, Handkapp-platser och antalet p-platser. Genom sökfunktionen går det enkelt att hitta det området du ämnar besöka för att se närliggande p-platser.

Tags: parkering göteborg, parkerings applikation, parkering göteborgs stad, intressanta platser göteborg widgets, göteborg parkering, widget pplats, boendekort göteborg.

Recently changed in this version

Möjlighet att visa lista med närmaste parkeringsytor
Parkeringsytor grupperas vid utzoomning för bättre prestanda


Comments and ratings for Parkering Göteborg

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!