Pindat - gratis reisblog maken

Download Pindat - gratis reisblog maken Pindat - gratis reisblog maken icon

Pindat - gratis reisblog maken

by: Pindat.com

FREE DOWNLOAD 8.6 18

8.6 Users
rating

Screenshots

Description

Deel je vakantieavonturen met een gratis reisblog op www.pindat.com. Met deze app kun je heel makkelijk verhalen plaatsen op de website en delen met vrienden en familie. Pindat.com is een unieke website waarmee je een eigen reisdagboek bij kunt houden. Geef op de kaart per dag precies aan waar je bent geweest. Bij elke pin kun je gratis 6 foto's uploaden en een mooi verhaal schrijven. Voor het bekijken en reageren op pins heeft je familie geen Facebook nodig. Dus ook de oma's en opa's kunnen makkelijk jouw reis volgen en een berichtje achterlaten.

Met de app kun je makkelijk reisverhalen schrijven. Gebruik de website om je reisverhalen te lezen en te delen.

Offline je verhaal schrijven!
Met de Pindat App kun je offline pins aanmaken. Zodra je weer terug in het hotel bent of van een kopje koffie aan het genieten bent in een internetcafé kun je de pins uploaden. Door gebruik te maken van de GPS in je mobiel kun je super precies je pins plaatsen. Verder kun je ook makkelijk plaatjes van je telefoon gebruiken, of (als je een cardreader voor je telefoon hebt) zelfs de plaatjes van je camera. Alle plaatjes worden eerst verkleind en dan naar Pindat verstuurd. Dus het uploaden van je pins duurt nooit lang.

Hoe werkt de app?
De eerste keer dat je de app opstart moet je inloggen op je account van pindat.com. Je huidige pins worden gedownload en je kunt meteen via de app pins gaan plaatsen.
Als je bijvoorbeeld bij Stonehenge staat (zonder internet ;-P) start je de app op en klik je op offline werken. Klik op nieuwe pin om een pin toe te voegen en activeer je GPS. Nadat je GPS signaal heeft zie je op de kaart de exacte locatie verschijnen. Voer de gegevens van de pin in en schrijf een leuk verhaal.
Ben je weer terug in het hotel? Start de app op en log in op je account. Alle offline pins worden nu automatisch geupload naar Pindat.com. Je familie en vrienden kunnen meteen meegenieten van jouw avonturen.

Pin maken zonder GPS
Voer eerst het adres in van de locatie waar je de pin wilt plaatsen. Klik vervolgens op 'positie van adres bepalen'. De pin wordt nu geplaatst op de coordinaten van het ingevoerde adres.

Automatisch adresgegevens invullen
Ben je op een plek maar je weet het adres niet precies? Of wil je gewoon lekker snel een pin plaatsen? Gebruik dan de knop 'Adres van pin bepalen'. Het adres van je pin wordt gedownload en bij de pin ingevuld.

Pin verslepen
Je kunt de pin ook zelf verslepen. Hou de pin 3 seconden ingedrukt. De pin verspringt nu en beweeg met je vinger over de kaart om deze te verplaatsen. Laat je vinger weer los om te pinnen!

Pin delen
Ga naar de lijst met pins en hou de pin die je wilt delen 3 seconden ingedrukt. Je krijgt dan de optie 'Pin delen' te zien. Kies deze optie en kies vervolgens via welk programma je de pin wilt delen. Je kunt pins alleen delen als je ingelogd bent op je account.

Pins verwijderen
Ga naar de lijst met pins en hou de pin die je wilt verwijderen 3 seconden ingedrukt. Je krijgt dan de optie 'verwijderen' te zien. Je kunt alleen online pins verwijderen als je ook online bent.

Foto draaien
Hou de foto die je wilt draaien 3 seconden ingedrukt. Er verschijnt nu een menu, kies in dat menu voor het draaien van de foto.

Foto verwijderen
Hou de foto die je wilt verwijderen 3 seconden ingedrukt. Er verschijnt nu een menu, en kies voor 'verwijderen' om de foto te verwijderen.

Keywords: Pindat, reizen, reisverslag, backpacken, reisverslagen, reisverhaal, reisverhalen, reisgenoot, reismee, reisblog, reiservaring, reis weblog, reislog, reisverslag schrijven, waarbenjij, waarbenjij.nu, reiscommunity, reisverslag met kaart, gratis reisverslag, reisverhaal bijhouden, reis delen

Tags: reisdagboek , reisdagboek apps , bijhouden van plaatsen waar ik geweest ben , kaart reizen bijhouden , kaart bijhouden reisdagboek , plaatsen bijhouden op kaart , app maken reisverslag , eenvoudig reis verslag maken

Users review

from 18 reviews

"Great"

8.6

Users activity

Vasco

by Vasco

Downloaded