PlanPlusScreenshots

Description

Detaljne mape Srbije

Digitalna mapa sa poslovnim katalogom koja Vas vodi kroz mrežu puteva i ulica gradova i naselja Srbije i Crne Gore. Sadrži detaljne i precizne mape za 5000 naseljenih mesta. Jednostavna navigacija kroz mapu na vasem Android uređaju pomeranjem mape i promenom nivoa uvećanja.

Za zadati start i cilj odaberite način prevoza i dobićete najkraći put sa detaljima kretanja. Kod najkraćeg puta automobilom dobićete informaciju o udaljenosti do sledećeg koraka putovanja i naplati putarine. Opcija najkraćeg puta gradskim prevozom će ponuditi sve optimalne varijante koje postoje sa listom linija prevoza, stanica i dužina pešačenja između stanica.

PlanPlus Android aplikacija koristi veliku bazu adresa i javnih i poslovnih objekata koja se redovno ažurira. Unesite u pretragu naziv ulice ili objekta i dobićete njegovu lokaciju na mapi sa dodatnim detaljima.

Za sve Vas koji želite da nam pošaljete konstruktivan predlog, kritiku ili pohvalu pošaljite nam e-mail na android@planplus.rs

Tags: plan plus , plan plus beograd , plan plus za , plan plus srbije , plan plus srbija , digitalna karta beograda dužina puta , karta beograda plan plus , plan plus mapa beograda , planplus

Users review

from 1.747 reviews

"Great"

7.8

Users activity

Ivan

by Ivan

Downloaded

helenica2009

by helenica2009

Downloaded

Aco

by Aco

Downloaded

Saša

by Saša

Downloaded

nikola

by nikola

Downloaded

stefan

by stefan

Downloaded

Boki

by Boki

Downloaded

Dragan

by Dragan

Added to list

Рыбка

by Рыбка

Downloaded