FREE DOWNLOAD

PlanPlus

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  PlanPlus je digitalna mapa sa poslovnim katalogom koja Vas vodi kroz mrežu puteva i ulica svih naseljenih mesta Srbije. Sadrži precizne i detaljne mape i bazu javnih objekata sa tačnom lokacijom i dodatnim informacijama.

  PlanPlus aplikacija je potpuno besplatna! Ne sadrži reklame i dodatne sadržaje. Ne zahteva kreiranje naloga i prijavu korisnika.

  Aplikacija omogućava prikaz mape u 2,5D perspektivi, koji se može lako vratiti na standardni prikaz jednim klikom.

  PlanPlus aplikacija koristi veliku bazu adresa i javnih i poslovnih objekata koja se redovno ažurira. Unesite u pretragu naziv ulice ili objekta i dobićete njegovu lokaciju na mapi sa dodatnim informacijama.

  Za zadati start i cilj odaberite način prevoza i dobićete najkraći put sa detaljima kretanja. Kod najkraćeg puta automobilom, pored uobičajenih uputstava o kretanju, dobićete i detalje o naplati putarine. Opcija najkraćeg puta gradskim prevozom će ponuditi sve optimalne varijante koje postoje sa listom linija prevoza, stanica i dužina pešačenja između stanica.

  Tags: plan plus , plan plus beograd , plan plus za , plan plus srbije , plan plus srbija , karta beograda plan plus , plan plus mapa beograda , digitalna karta beograda dužina puta , planplus

  Users review

  from 1.942 reviews

  "Great"

  7.6